Truma Combi D6 kachel-boiler combinatie incl. iNet X paneel

Truma Combi D6 kachel-boiler combinatie incl. iNet X paneel
Levertijd 2-5 werkdagen
SKU
CP1721928
€ 3.669,00
Truma Combi D6 kachel-boiler combinatie incl. iNet X paneel

De Truma Combi D4 Kachel-Boiler Combinatie is een krachtige dieselverwarming die niet alleen uw voertuig verwarmt, maar ook het water in het geïntegreerde RVS-reservoir voorziet van warmte. Met deze geavanceerde oplossing geniet u van een warme douche en een aangenaam binnenklimaat, zelfs tijdens koude winters.

Speciaal ontworpen voor campers, biedt de Truma Combi D6 een slanke en compacte constructie. Binnen het verwarmingstoestel vind je een royale 10-liter watertank van roestvrij staal. Deze tank wordt verwarmd zodra de verwarming wordt ingeschakeld of warm water wordt gevraagd. Zelfs in de zomerstand, waar verwarming overbodig is, kan het water onafhankelijk worden verwarmd. Binnen ongeveer 20 minuten bereikt het water een aangename temperatuur tot 60°C, ideaal voor verkwikkende douches.

Een gelijkmatige verdeling van warme lucht, via vier luchtuitlaten, zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Bovendien optimaliseert de ingebouwde druksensor automatisch de verbrandingsluchttoevoer, wat resulteert in efficiëntie en duurzaamheid. Het systeem biedt zuinigheid met laag accuverbruik en minimaliseert dieselverbruik dankzij efficiënte verbranding. Bij gebruik van een Truma airconditioningsysteem kan automatische klimaatregeling worden bereikt.

De Truma Combi D6 is eenvoudig te monteren en te gebruiken. Dankzij zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in diverse ruimtes. Het meegeleverde iNet X paneel, met directe Bluetooth-verbinding naar je smartphone, biedt intuïtieve bediening. Met dit systeem breng je het gemak van thuis mee op je vakantie. Voor volledige functionaliteit is een aparte wateraansluitset TB of JG beschikbaar voor aanschaf

Nieuwe kenmerken van de Combi D "next generation":

Lichter: Gewichtsbesparing voor Combi D met 3 kg en Combi D (E) met 3,4 kg ten opzichte van de voorgaande modellen
Saver: Zeer laag batterijverbruik en minder dieselverbruik door efficiëntere verbranding
Individueel:Snel opwarmen of constant de temperatuur regelen, afhankelijk van de behoefte
Autonoom: Nog beter geschikt voor zelfvoorzienend kamperen
Automatische hoogteaanpassing: Geïntegreerde hoogtesensor zorgt automatisch voor een optimaal verbrandingsproces op hoogtes tot 3000m
Service- en onderhoudsvriendelijk:Lange levensduur door efficiëntere verbrandingscontrole
Uniform: Wateraansluitingen, leidingsysteem en muurschouw zijn hetzelfde voor beide Combi varianten (gas & diesel next generation)

leveringsomvang:

Combi D6 heater met kamertemperatuursensor
Truma iNet X Panel
Bedieningskabel 6 m
Brandstofleiding
Metingspomp
Standaard tankaansluitset
Bevestigingsmateriaal

Lengte: 540 mm
Spanning: 12 V
Breedte: 500 mm
Hoogte: 350 mm
Gewicht in kilogram: 14,8 kg
Meer informatie
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Truma Combi D6 kachel-boiler combinatie incl. iNet X paneel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!