Soplair raamisolatie integraal

Zeer hoogwaardige externe raamisolatie voor de veel reizende en veel eisende camperaar. Opgebouwd uit 9 lagen en met zonreflecterende buitenlaag. Beschikbaar voor ca 300 verschillende integraal campers. 

Deze luxe isolatie uit het topsegment is speciaal ontwikkelt om uw integraal camper maximaal te kunnen isoleren bij het gebruik in elk seizoen. Het meeste effect geeft de Isoplair isolatie tijdens koude winters en hete zomers.

De hoes is aan de voorzijde openklapbaar om daglicht binnen te kunnen laten.

De bevestiging is snel en eenvoudig. Deze isolatie hoes wordt aan de bestuurderzijde om het instapportier geklemd en aan de bijrijderzijde zijn er twee verschillende bevestigingen mogelijk. Middels Tenax drukknopen of middels een bevestigingslijst


De isolatiehoes is samengesteld uit 8 isothermische lagen en heeft een unieke buitenlaag van het al om bekende 'TenCate' AllSeasons waterafstotende tentdoek. Deze deken beschermt uw camper efficiënt tegen alle weersomstandigheden, kou, condensvorming en hitte.

Deze isolatie maakt zich het gehele jaar nuttig! De hoge isolatiewaarde verhoogt het comfort in uw camper en u bespaart op energiekosten voor verwarming en airconditioning.
Geen producten gevonden voor deze selectie.