Fiat, Peugeot, Citroen

Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Opel Movano

Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper Camper Onderdelen


De Fiat Ducato is verreweg voor het grootste aantal campers gebruikt voor ombouw op opbouw van een kampeerauto. Al vanaf 1981 is de Fiat Ducato al te vinden onderweg. In 1993 is de 2e generatie op de weg gekomen tot in 2002 het facelift model geïntroduceerd werd. De boxer, jumper, ducato 3e generatie is in 2007 bij de dealers de deur uit gegaan. De 3e generatie is in 2014 weer vernieuwd en als facelift op de markt gekomen. Alle jaren dat de Ducato is geproduceerd is deze ook door Peugeot verkocht als de Boxer en bij Citroën verkocht als Citroën Jumper. De laatste jaren zijn de Boxer en Jumper verkocht met de Ford 2.2 motoren en ook de sterkte 3.0 Iveco motor, de Ducato is voorzien van een Iveco 2.3 liter motor of 3.0 liter motor.

De Opel Movano C

is in 2022 samen gegaan met Citroën en Peugeot als de Ducato, Jumper en Boxer, het lag het voor de hand dat de nieuwe Movano ook op dit platform zou gebouwd worden.

Voor het vinden van de juiste onderdelen dienen de foto's overeen te komen met uw camper. Het bouwjaar is  niet altijd maatgevend.

De model verschillen zijn duidelijk te herkennen aan koplampen, knipperlichten, zijspiegels, dashboard en stuur.

Wanneer u een integraal camper bezit komt de cabine van uw camper niet overeen met de foto. 
Toch zijn de meeste artikelen wel geschikt voor integraal campers.

Voor vragen verwijzen wij u naar het contact formulier.

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Fiat Ducato 656
  2. Peugeot Boxer 615
  3. Citroën Jumper 615