Over ons

 

CamperPassie uit Neede is uw speciaalzaak in camperaccessoires, met passie voor iedere camper. Nu ruim 10 jaar een begrip in camper land!

Op onze locatie in Neede hebben wij een service en afhaal balie waar wij u kunnen helpen middels deskundig advies of het afhalen van uw online bestelling. Denk hierbij aan artikelen zoals daglichtpanelen, luchtvering, LPG flessen, fietsdragers, dakluiken, luifels, maxxfan, camper sloten, trekhaken, Camper ramen, combirollo's, isolatie etc…

Onze webshop is zo ingedeeld dat u kunt zoeken op basis van het onderstel van uw camper. Zo ziet u in één oog opslag welke accessoires er allemaal voor uw camper beschikbaar zijn. Bent u, zoals ca 80% van de camperbezitters, in het bezit van een camper op basis van een Fiat Ducato, dan klikt u eenvoudig op het Fiat logo, vervolgens zoekt u aan de hand van bouwjaar en foto’s naar het juiste type en bij de volgende muisklik ziet u op uw scherm alle accessoires die beschikbaar zijn voor uw camper. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet en zo voorkomt u de aanschaf van niet passende accessoires. Voor extra zekerheid geldt: Niet tevreden, geld terug!

Zoekt u een occasion camper? Ook dan kunt u terecht bij camperpassie! Wij hebben een overzichtelijke occasion plein waar u de campers rustig kan komen bekijken.

Service balie camperpassie

Bedrijfsgegevens:

Camperpassie B.V.
Camperpassie.nl
Parallelweg 90
7161AG Neede
Tel: 053-7113813
Email: klantenservice@camperpassie.nl

KvK: 85941794
BTW: NL863795390B01

Bankgegevens:

Rabobank
NL11RABO0102972826
BIC: RABONL2U

Google Maps: Camperpassie