Over ons

 

CamperPassie

Meer dan 10 jaar geleden begon Peter Blanken met een kleine cabineshop gericht op accessoires voor in de cabine van voertuigen - van dashboardapparatuur tot vloermatten en spiegels. Vanuit deze basis zijn wij uitgegroeid tot CamperPassie, waarbij de focus is verschoven naar het bieden van ultieme recreatie-ervaringen. Vandaag de dag richten we ons op luxe, comfort en veiligheid voor camperbezitters, met een uitgebreid assortiment aan comfort accessoires, sloten en beveiligingssystemen. Met een gestage groei van onze activiteiten, zijn we trots op onze aanwezigheid in zowel Nederland als België.

Onze missie

Bij CamperPassie streven we ernaar om elke camperervaring bijzonder te maken. Ons team van enthousiastelingen werkt elke dag hard om te zorgen dat onze klanten alleen de beste kwaliteitsproducten en een uitmuntende service ontvangen. We bieden unieke accessoires die elke camper omtoveren tot een thuis op wielen, van hoogwaardige sloten die uw veiligheid garanderen tot luxueuze toevoegingen die uw reis comfortabel maken.

Onze diensten

Onze klantenservice gaat verder dan het gewone. Wij beschikken over een eigen magazijn met toegewijde orderpickers en een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem dat ons helpt om uw bestellingen efficiënt en snel te verwerken. Ons Team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te zorgen voor een soepele ervaring bij elk contact met ons.

Innovatie en verbetering

Innovatie is de kern van onze operaties. We zijn continu op zoek naar de nieuwste producten, technologieën en verbeteringen die we kunnen toepassen in onze webshop en dienstverlening. Dit heeft geresulteerd in een volledig geautomatiseerd en uniek voorraadbeheersysteem waardoor we continu voldoende voorraad hebben en een snelle levering kunnen garanderen.

Onze producten

We verdelen onze producten in twee hoofdcategorieën:

  • Camper accessoires: Verhoog het comfort- en veiligheidsniveau van uw camper met onze exclusieve collectie van unieke camper
  • Buscamper bouw: Voor de doe-het-zelvers bieden wij alle benodigde technieken en materialen om van een gewone bus een droomcamper te bouwen.

De mensen achter Camperpassie

Jeffrey Brammer: Een oud topsporter in het voetbal, die zijn drive en ambitie nu inzet om Camperpassie naar een hoger niveau te tillen.

Peter Blanken: De oprichter van CamperPassie, opgegroeid met campers en kamperen, brengt een leven lang passie en ervaring mee in elke facet van de onderneming.

Online bestellingen

Ontdek zelf waarom duizenden tevreden klanten vertrouwen op CamperPassie voor hun camperbehoeften. Voor extra gemak bieden wij onze klanten de mogelijkheid om online bestellingen af te halen bij ons magazijn.

Bij CamperPassie zetten we ons in om uw kampeerleven te verrijken. Uw passie voor reizen en avontuur is onze inspiratie.

Service balie camperpassie

Bedrijfsgegevens:

Camperpassie B.V.
Camperpassie.nl
Parallelweg 90
7161AG Neede
Tel: 053-7113813
Email: klantenservice@camperpassie.nl

KvK: 85941794
BTW: NL863795390B01

Bankgegevens:

Rabobank
NL11RABO0102972826
BIC: RABONL2U

Google Maps: Camperpassie