Thermo Lux raamisolatie integraal Hindermann

Hindermann Thermo Lux en Lux Duo voor integraal campers
Hindermann isoliermatten

De Thermo Lux raamisolatie van Hindermann biedt uw camper de meest optimale bescherming tegen indringende kou. De 20mm dikke, lichtgewicht deken is geschikt voor alle seizoenen.

Lux 1 standaard uitvoering    
                             Lux 2 verhoogde uitvoeringDe Thermo Lux raamisolatie is er in 2 uitvoeringen; Lux 1 voor de standaard integraal campers en Lux 2 voor extra hoge voertuigen. Laatstgenoemde heeft een extra strook boven het raam. Deze is per merk en type aangepast voor nauwe aansluiting

Kenmerken Thermo Lux:
  • Weer en UV-bestendige PE-geweven buitenzijde
  • lichtgewicht 20mm polyesther vulling, vocht en schimmelwerend
  • Vorstbestendig, laat zich ook bij extreme kou goed vouwen of oprollen
  • Zeer goede isolatiewaarde; voorkomt condens aan de binnenzijde
  • Het voorraam gedeelte kan dmv klittenband geopend worden om daglicht binnen te laten
Bevestiging:
Aan de bestuurderszijde zit een envelop van pvc gemaakt die over de deurpunt valt. Voor de passagierskant zijn er 2 mogelijkheden; indien een rail aanwezig op uw camper kan er een peesrand met klittenband door geschoven worden. De andere optie is met Loxx (Tenax) knopen. Deze Loxx knopen (5 meegeleverd) kunnen geschroefd of gekit worden. Laat dit bij voorkeur door een vakman uitvoeren. Meegeleverd zijn ook nog 8 elastieken om de hoes netjes af te spannen. 


Lux-Duo en Inzet Screen, optioneel voor bepaalde modellen.


Voor de wintervakanties is er een uitbreidingsset de Lux-Duo. Deze isoleert de complete neus van uw camper. Hindermann heeft hiermee het antwoord op extreme isolatie voor bijvoorbeeld de wintersport. De Lux duo is vanwege ruimtebesparing iets dunner en kan middels klittenband makkelijk aan het bovendeel Thermo Lux (raamisolatie) bevestigd worden. Aan de onderzijde zitten achter de slikrand ogen voor het afspannen.
Nieuw is de mogelijkheid om een inzet zonwering te integreren in raamisolatie Thermo-Lux. Dit privacy screen voorkomt opwarming door zonlicht en neemt de inkijk weg.
 

Levertijden kunnen variëren van 2 tot 20 werkdagen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 110

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 110

per pagina
Van hoog naar laag sorteren