Thermo raamisolatie Lux Pilote Aventura Explorateur, Reference en Bavaria Style 2014-

De Thermo Lux1 raamisolatie Pilote Aventura Explorateur en Reference 2014 en heden (spiegel boven) van Hindermann biedt uw camper de meest optimale bescherming tegen indringende kou. De 20mm dikke, lichtgewicht deken is geschikt voor alle seizoenen.
Direct leverbaar
SKU
CP101437
Aanbieding € 349,95 Normale prijs € 399,95

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

De Thermo Lux raamisolatie van Hindermann biedt uw camper de meest optimale bescherming tegen indringende kou. De 20mm dikke, lichtgewicht deken is geschikt voor alle seizoenen.


Op maat gemaakt voor Pilote Aventura Explorateur, Reference integraal modellen en Bavaria Style integraal series vanaf 2014-

Kenmerken Thermo Lux:

Weer en UV-bestendige PE-geweven buitenzijde
lichtgewicht 20mm polyesther vulling, vocht en schimmelwerend
Vorstbestendig, laat zich ook bij extreme kou goed vouwen of oprollen
Zeer goede isolatiewaarde; voorkomt condens aan de binnenzijde
Het voorraam gedeelte kan dmv klittenband geopend worden om daglicht binnen te laten


Bevestiging:
Aan de bestuurderszijde zit een envelop van pvc gemaakt die over de deurpunt valt. Voor de passagierskant zijn er 2 mogelijkheden; indien een rail aanwezig op uw camper kan er een peesrand met klittenband door geschoven worden. De andere optie is met Loxx (Tenax) knopen. Deze Loxx knopen (5 meegeleverd) kunnen geschroefd of gekit worden. Laat dit bij voorkeur door een vakman uitvoeren. Meegeleverd zijn ook nog 8 elastieken om de hoes netjes af te spannen.
OPTIONEEL:
Lux-Duo en Inzet zonnescherm voor bepaalde modellen.

Voor de wintervakanties is er een uitbredingsset de Lux-Duo. Deze isoleert de complete neus van uw camper. Hindermann heeft hiermee het antwoord op extreme isolatie voor bijvoorbeeld de wintersport. De Lux duo is vanwege ruimtebesparing iets dunner en kan middels klittenband makkelijk aan het bovendeel Thermo Lux (raamisolatie) bevestigd worden. Aan de onderzijde zitten achter de slikrand ogen voor het afspannen.

Nieuw is de mogelijkheid om een inzet zonwering te integreren in raamisolatie Thermo-Lux. Dit privacy screen voorkomt opwarming door zonlicht en neemt de inkijk weg.

7314-2410

Let op: De voorruit wijkt bij integraalcampers vaak af tussen de vele modelseries. Bij twijfel of deze isolatiehoes op uw camper past stuurt u ons s.v.p. een foto van de voorzijde van uw integraal camper.
Meer informatie
Merk camper Pilote
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thermo raamisolatie Lux Pilote Aventura Explorateur, Reference en Bavaria Style 2014-
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!