Thermo raamisolatie Lux Pilote Galaxy 2015 en 2016

De Thermo Lux2 raamisolatie Pilote Galaxy 2015 en 2016 van Hindermann biedt uw camper de meest optimale bescherming tegen indringende kou. De 20mm dikke, lichtgewicht deken is geschikt voor alle seizoenen.
Beperkte Voorraad
SKU
CP101440
€ 499,00

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

De Thermo Lux raamisolatie van Hindermann biedt uw camper de meest optimale bescherming tegen indringende kou. De 20mm dikke, lichtgewicht deken is geschikt voor alle seizoenen.

Kenmerken Thermo Lux:

Weer en UV-bestendige PE-geweven buitenzijde
lichtgewicht 20mm polyesther vulling, vocht en schimmelwerend
Vorstbestendig, laat zich ook bij extreme kou goed vouwen of oprollen
Zeer goede isolatiewaarde; voorkomt condens aan de binnenzijde
Het voorraam gedeelte kan dmv klittenband geopend worden om daglicht binnen te laten


Bevestiging:
Aan de bestuurderszijde zit een envelop van pvc gemaakt die over de deurpunt valt. Voor de passagierskant zijn er 2 mogelijkheden; indien een rail aanwezig op uw camper kan er een peesrand met klittenband door geschoven worden. De andere optie is met Loxx (Tenax) knopen. Deze Loxx knopen (5 meegeleverd) kunnen geschroefd of gekit worden. Laat dit bij voorkeur door een vakman uitvoeren. Meegeleverd zijn ook nog 8 elastieken om de hoes netjes af te spannen.
OPTIONEEL:
Lux-Duo en Inzet zonnescherm voor bepaalde modellen.

Voor de wintervakanties is er een uitbredingsset de Lux-Duo. Deze isoleert de complete neus van uw camper. Hindermann heeft hiermee het antwoord op extreme isolatie voor bijvoorbeeld de wintersport. De Lux duo is vanwege ruimtebesparing iets dunner en kan middels klittenband makkelijk aan het bovendeel Thermo Lux (raamisolatie) bevestigd worden. Aan de onderzijde zitten achter de slikrand ogen voor het afspannen.
Nieuw is de mogelijkheid om een inzet zonwering te integreren in raamisolatie Thermo-Lux. Dit privacy screen voorkomt opwarming door zonlicht en neemt de inkijk weg.

7394-2410
Meer informatie
Merk camper Pilote
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thermo raamisolatie Lux Pilote Galaxy 2015 en 2016
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!