Levertijden - Camperpassie

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op tijd te leveren. Bestellingen voor 16:00 uur waarvan alle artikelen

"Direct leverbaar"  (Meer dan 1 voorraad)

"Beperkte voorraad" (maximaal 1 voorraad)

zijn proberen wij dezelfde dag te verzenden. U krijgt automatisch bericht met een track & trace op moment dat uw bestelling is ingepakt en aangeboden wordt aan onze transporteur. In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is vanwege drukte bij de transportbedrijven, wij vragen dan ook uw begrip hiervoor.

Bestellingen waarvan artikelen

"Levertijd 2 - 5 werkdagen"

zijn proberen wij met 2 tot 5 werkdagen te leveren. Helaas kunnen wij niet altijd garanderen dat de bestelling binnen de verwachte levertijd kunnen leveren, doordat sommige producten bij leveranciers een langere levertijd hebben. Wij proberen u dan ook op tijd op de hoogte te brengen als uw bestelling onverhoopt een langere levertijd heeft. Mocht u meerdere artikelen besteld hebben en niet alles is uit voorraad leverbaar dan is het wel mogelijk om een deellevering toe te passen in overleg met onze klantenservice

 "LANGE LEVERTIJD"

Artikelen waarvan wij weten dat ze een uitzonderlijke lange levertijd hebben, proberen wij een indicatie van een levertijd mee te geven. Deze levertijd kunt u dan terug vinden bij het artikel onder "Meer informatie"

Heeft u een andere vraag met betrekking tot bezorging of levertijd? Neem dan contact op met onze klantenservice.