Bestellen

Hoe worden de verzendkosten berekend?

Per bestelling hanteren wij een vast tarief aan verzendkosten in combinatie met het gewicht van de producten.

Voor Nederland is dit standaard € 6,95 bij een factuur bedrag tot € 100,-
Voor België is dit standaard € 11,95

*Niet reguliere producten (vanwege omvang, breekbaar gevoelig of een hoog gewicht hebben):

Voor Nederland is dit € 35,00
Voor België is dit € 65,00

Voor overige beschikbare landen hanteren wij automatische aangepaste verzendkosten.

Als het factuurbedrag van je bestelling hoger is dan € 100,- en u laat het verzenden aan een nederlands adres dan betaald u voor de verzending van reguliere producten naar nederland geen verzendkosten.

Vrijwel alle artikelen in ons assortiment zijn regulier. Producten die uitgezonderd zijn van 'gratis verzending of standaard verzending,- zijn producten die vanwege de omvang of een te hoog gewicht vallen.

Wilt u een bestelling naar een ander land laten leveren, Dan wordt er automatisch aangepaste verzendkosten berekend.
De kosten voor verzending van niet-reguliere artikelen hangen af van het artikel.

Bij een bestelling worden bijkomende kosten direct getoond. Let op: wil je een niet-regulier artikel naar het buitenland laten leveren, dan worden uiteindelijke extra kosten automatisch berekend of achteraf in overleg gehanteerd.

Afhalen

Kiest u voor "Afhalen in Neede" dan krijgt u automatisch een bericht op het moment dat uw bestelling daadwerkelijk klaar ligt om afgehaald te kunnen worden.
Heeft u gekozen voor "Betalen bij afhalen" dan blijft uw bestelling na afhaalbevestiging maximaal 14 dagen liggen om afgehaald te kunnen worden. Daarna wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Mochten er hier nog vragen voor zijn neem dan gerust contact met ons op, dat kunt u doen door middel van een email te sturen naar onze klantenservice of te bellen naar 053-7113813

Levertijden

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op tijd te leveren. Bestellingen voor 16:00 uur waarvan alle artikelen

"direct leverbaar"

zijn proberen wij dezelfde dag te verzenden. U krijgt automatisch bericht met een track & trace op moment dat uw bestelling is ingepakt en aangeboden wordt aan onze transporteur. In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is vanwege drukte bij de transportbedrijven, wij vragen dan ook uw begrip hiervoor.

Bestellingen waarvan artikelen

"niet direct leverbaar"

zijn proberen wij met 2 tot 8 werkdagen te leveren. Helaas kunnen wij niet altijd garanderen dat de bestelling binnen de verwachte levertijd kunnen leveren, doordat sommige producten bij leveranciers een langere levertijd hebben. Wij proberen u dan ook op tijd op de hoogte te brengen als uw bestelling onverhoopt een langere levertijd heeft.

Heeft u een andere vraag met betrekking tot bezorging of levertijd? Neem dan contact op met onze klantenservice.