Bestellen

Hoe worden de verzendkosten berekend?

Per bestelling hanteren wij een vast tarief aan verzendkosten in combinatie met het gewicht van de producten.

Voor Nederland is dit standaard € 6,95 bij een factuur bedrag tot € 100,-
Voor België is dit standaard € 9,95
Voor Duitsland is dit standaard € 11,95

Voor overige beschikbare landen hanteren wij automatische aangepaste verzendkosten.

Als het factuurbedrag van je bestelling hoger is dan € 100,- en u laat het verzenden aan een Nederlands adres dan betaald u voor de verzending van reguliere producten naar nederland geen verzendkosten.

Vrijwel alle artikelen in ons assortiment zijn regulier. Producten die uitgezonderd zijn van 'gratis verzending of standaard verzending,- zijn producten die vanwege de omvang of een te hoog gewicht vallen.

Waarom moet ik toch verzendkosten betalen bij een bestelling boven de 100 euro?

Dan gaat het om *Niet reguliere producten (vanwege omvang, breekbaar gevoelig of een hoog gewicht hebben) Deze producten worden speciaal vervoerd en daarvoor rekenen wij hogere verzendkosten.

Voor Nederland is dit € 35,00
Voor België is dit € 65,00
Voor Duitsland is dit € 65,00

Wilt u een bestelling naar een ander land laten leveren, Dan wordt er automatisch aangepaste verzendkosten berekend.
De kosten voor verzending van niet-reguliere artikelen hangen af van het artikel.

Bij een bestelling worden bijkomende kosten direct getoond. Let op: wil je een niet-regulier artikel naar het buitenland laten leveren, dan worden uiteindelijke extra kosten automatisch berekend of achteraf in overleg gehanteerd.

Afhalen

Kiest u voor "Afhalen in Neede" dan krijgt u automatisch een bericht op het moment dat uw bestelling daadwerkelijk klaar ligt om afgehaald te kunnen worden.
Heeft u gekozen voor "Betalen bij afhalen" dan blijft uw bestelling na afhaalbevestiging maximaal 14 dagen liggen om afgehaald te kunnen worden. Daarna wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Mochten er hier nog vragen voor zijn neem dan gerust contact met ons op, dat kunt u doen door middel van een email te sturen naar onze klantenservice of te bellen naar 053-7113813