Separett Tiny scheidingstoilet met urine container

Separett Tiny scheidingstoilet met urine container
Levertijd 2-5 werkdagen
SKU
Cp396878
Aanbieding € 859,00 Normale prijs € 929,00
Separett® Tiny toilet + urine container.

Separett Tiny met urine container, is een urine-scheidend toilet dat speciaal is ontwikkeld voor Camper, Caravan of een Tiny House. Urine wordt gescheiden afgevoerd naar de geintergreerde urine opvang container.

Elektrische aansluiting zowel op 12V als op 230V mogelijk. De Tiny toilet heeft wel een klep maar géén toiletbril (je zit op het toilet) en de klepbediening zit achter ipv voor.

Alles wat nodig is voor de installatie is een 12 V of 110-240 V stroomaansluiting en een 50 mm pijp om het toilet te ventileren.

Optimaal voor kleinere ruimtes Tiny is ons nieuwste lid van de Separett familie. Het eenvoudige en flexibele ontwerp van de Separett Tiny is het resultaat van vele jaren ontwikkeling van scheidingstoiletten en biedt de perfecte pasvorm voor ruimtes met beperkte ruimte.

Gesloten systeem:
Dit model van de Tiny-serie vangt zowel het vloeibare als het vaste afval in twee afzonderlijke containers. Als het toilet wordt gebruikt in een permanente woning met twee personen, moet de opvangbak voor vast afval eenmaal per week worden geleegd. De urinecontainer moet 2 tot 3 keer per week worden geleegd. Dankzij de sensorgestuurde niveau-indicator van de urinecontainer licht het Separett-logo op het toilet rood op wanneer deze geleegd moet worden.

Hygiënisch en reukloos:
Het Tiny-Toilet is betrouwbaar dankzij de hoge bedrijfszekerheid en de installatie is kinderspel. De vage geur die ondanks de urinescheiding ontstaat, wordt door de ventilator naar buiten geleid en door de constante luchtcirculatie ontstaat een beter ruimteklimaat. Tegelijkertijd werkt de ventilator stil en effectief. De maximale effectiviteit van de ventilator wordt bereikt bij continu gebruik.

Privacyscherm:
Het privacyscherm verbergt de vaste uitwerpselen in de container en wordt automatisch opengeduwd wanneer u gaat zitten om naar het toilet te gaan. Zo zie je de inhoud van de afval conainerl alleen als je de container leegt.

Urine container: 7,5 Liter
Opvangbak: 14,5 Liter
Sithoogte: 45 cm
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 8.5KG

Meer informatie
Kleur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Separett Tiny scheidingstoilet met urine container
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!