-11%

Reservewielhouder Fiat Ducato X250/X290 2006- 15 & 16 inch stalen velg

Waardering:
93 % of 100
Een handig accessoire: de reservewielhouder. Bij de nieuwe Fiat Ducato X250/X290 camper wordt standaard geen reservewiel meegeleverd, maar een spuitbus om de band te repareren indien deze lek is.

Direct leverbaar
SKU
CP202146
Aanbieding € 169,95 Normale prijs € 189,95

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Uw specialist in camper accessoires.

Een handig accessoire: de reservewielhouder. Bij de nieuwe Fiat Ducato X250/X290 camper wordt standaard geen reservewiel meegeleverd, maar een spuitbus om de band te repareren indien deze lek is.

De meeste campereigenaren willen graag toch een reservewiel mee op pad. Omdat het reservewiel niet meegeleverd wordt, zit de houder ook niet op de camper gemonteerd. Wij hebben een reservewielhouder voor de oudere en nieuwere Fiat Ducato's, waarin het reservewiel opgeborgen kan worden. U bespaart hiermee ruimte in de garage van de camper. Het wiel wordt opgehangen dmv een handmatige lier (zit in het pakket). Als u het wiel nodig heeft, kunt het wiel eenvoudig laten zakken en het eruit nemen.

Om de bandenspanning van het reservewiel te controleren of op te pompen hoeft u met optionele ventiel verlenger niet het wiel te verwijderen, maar de bandenspanningsmeter alleen op het ventiel aan te sluiten. Deze ventiel verlenger (extra slang) is los te bestellen.

Deze reservewielhouder is alleen geschikt voor het originele Fiat Ducato x250/x290 chassis (2006-), montage achter de achteras en voor originele stalen velgen van 15" en 16". De benodigde bouten en moeren voor de montage worden meegeleverd in de set.

Wilt u weten welke reservewielhouder geschikt is voor uw camper? Neem dan gerust contact met ons op.

Geschikt voor: Camperchassis, Flachboden en Buschassis.
Meer informatie
Merk camper Fiat Ducato
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reservewielhouder Fiat Ducato X250/X290 2006- 15 & 16 inch stalen velg
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!