Omnia oven voor op het gasfornuis Wonderpan

Beoordeling:
100 % of 100
OMNIA – DE OVEN OP HET FORNUIS
Met de Omnia oven krijgt u versgebakken brood en heerlijke ovengerechten direct op het kooktoestel. Hij is eenvoudig te gebruiken in uw camper, caravan of boot, weegt weinig, neemt weinig ruimte in en er hoeft niets geïnstalleerd te worden.
Direct leverbaar
SKU
CP100945
Aanbieding € 43,95 Normale prijs € 52,95
De Omnia oven is een ingenieuze oplossing waarmee het mogelijk is om afbakbroodjes af te bakken en ovenschotels direct op het fornuis klaar te maken. Ideaal dus geschikt voor campers en caravans. De omnia vergt geen installatie en werkt op alle fornuizen. ( behalve inductie ) Met de Omnia creert u een oven op uw fornuis! waarin u de heerlijkste oven gerechten kunt klaar maken.
Zo goed alles wat in een gewone oven kan worden klaargemaakt kan ook in de Omnia worden gedaan.

De Omnia oven bestaat uit drie delen: onderstel van plaatstaal dat met de centrum-opening recht boven de vlam of op het midden van de plaat word gezet.
Een aluminium bakvorm met centrum-opening voor verspreiding voor verspreiding van de bovenwarmte en een aluminium deksel.
De vorm heeft een inhoud van 2 liter en moet tijdens het bakken op het onderstel staan met de deksel erop. De deksel heeft openingen voor het afvoeren van waterdamp en is voldoende hoog dat cakes en brood voldoende kunnen rijzen.
Alle soorten " bake-Off" brood zoals kaizerbroodjes, croissants en stokbrood zijn te bereiden met de Omnia. Ook de meeste broodmixen zijn te gebruiken.
92218

Gebruik

De Omnia oven kan worden gebruikt op alle warmtebronnen, met uitzondering van inductie. Houd er wel rekening mee dat het effect en dus ook de warmte per kooktoestel zal variëren.
Begint u net en hebt u opstartproblemen? Probeer dan eerst een eenvoudig recept, zoals bijvoorbeeld een kant-en-klare cakemix, om te kijken wat de juiste warmte voor uw kooktoestel is.

Materiaal: Onderzijde: Plaatstaal, Bovenzijde Aluminium

*Optioneel: Omnia recepten boek met overheerlijke recepten.

Onderstel van roestvrij staal. Kwaliteit SS430.
Omnia vorm van aluminium, diameter 250 mm. Inhoud 2,0 liter. Voldoet aan de FDA-norm (US Food and Drug Administration) en de LFGB-norm (Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbuch).
Deksel van aluminium. Voorzien van ventilatieopeningen. Roodgelakte buitenkant. Zwarte knop.
Gebruikshoogte incl. knop ca. 140 mm.
Gewicht: ca. 0,5 kg

Vermijd voedingsmiddelen met een hoog zuur- en/of zoutgehalte.
De drie delen van de Omnia oven moeten altijd samen worden gebruikt. Maar wees wel voorzichtig, want ze worden erg heet. Gebruik pannenlappen of iets dergelijks.Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omnia oven voor op het gasfornuis Wonderpan
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!