Flat Jack camper plus leveler 2.0

Perfect om de camper waterpas te zetten met de flat-jack camper 2.0 62 × 0,5 cm
Levertijd 2-5 werkdagen
SKU
CP1012341
Aanbieding € 149,00 Normale prijs € 159,00

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

De flat-jack Camper 2.0 is een zeer populair, praktisch en innovatief nivelleerkussen voor het waterpas horizontaal zetten van caravans en campers op de schuine heuvel van een camping. Zodat u horizontaal kunt slapen en horizontaal kunt koken. Kussen voor de banden leggen die u omhoog wilt pompen, oprijden tot het midden (aangegeven met pijl), kussen opblazen met fietspomp, voetpomp of compressor tot de gewenste hoogte, en u staat perfect horizontaal! Maximale hoogte zelfs 20 cm (hoger dan de meeste klassieke oprijblokken!).

Werkdruk flat-jack max. 1,5 bar, dus zonder veel kracht zelfs door senioren en kinderen op te pompen.
Maximaal voertuiggewicht totaal 6000 kg. Flat-jack: modern, snel en eenvoudig levelen, zonder gedoe. Reeds duizenden gebruikers zijn in de afgelopen 8 jaar van de klassieke oprijblokken overgestapt op ons ideale flat-jack gemaksproduct voor het nivelleren van camper en caravan.
Flat-jack camper 2.0

- Met de innovatieve flat-jack Camper 2.0 nivelleerkussens kunt u binnen 5 minuten perfect horizontaal staan op de schuine campinghellingen, die u regelmatig tegenkomt op met name buitenlandse campings.
Procedure van de flat-jack is eenvoudig: platte kussens voor elk wiel liggen dat u wilt omhoog krijgen, oprijden op platte kussen, vervolgens kussen oppompen via het IN-autobandventiel met fietspomp, voetpomp of mini-compressor tot de gewenste hoogte
met behulp van uw waterpas, en klaar!
- Met het tweede OUT-ventieldopje kunt u de caravan of camper eenvoudig nivelleren: tot op de millimeter nauwkeurig horizontaal staan is dus prima mogelijk met de flat-jack. Horizontaal slapen en horizontaal koken is dus mogelijk via de flat-jack, wat bij de
klassieke oprijblokken onmogelijk is.
- Daarmee bereikt u met de flat-jack nivelleerkussens op een eenvoudige manier en tegen lage kosten van slechts 149 euro per flat-jack net zo veel nauwkeurigheid als met een duur hydraulisch levelsysteem van 5.000 euro (of meer).
- Maximale hoogte 20 cm (hoger dan de meeste klassieke oprijblokken, die zo’n 8 à 10 cm halen).
- Maximaal voertuiggewicht totaal is 6000 kg, dus geschikt voor praktisch alle caravans en campers die meestal tot 3500 kg gewicht gaan. Maar ook voor de campers voor het grote rijbewijs, van bijvoorbeeld 5 en 6 ton gewicht, is de flat-jack prima geschikt.
- Werkdruk van de flat-jack Camper 2.0 is slechts 1,5 bar (maximaal). Daarmee is de flat-jack zelfs voor kinderen en senioren licht oppompbaar, ook met een zware camper erop!
U brengt bij een caravan het laagste wiel op de helling omhoog met de flat-jack, totdat u horizontaal staat, dus u heeft bij een standaard caravan met 2 wielen altijd slechts 1 flat-jack nodig, want u hoeft alleen het laagste van de 2 wielen omhoog te
brengen met de flat-jack.
- Bij een camper met standaard 4 wielen, nivelleert u doorgaans 1 zijde (zijkant links, zijkant rechts, voorzijde of achterzijde) en heeft u dus altijd 2 flat-jacks nodig bij elke standaard camper. Soms is een derde flat-jack nodig, met name bij extremere
omstandigheden voor avonturiers in de bergen buiten de campings.
- Garantie: 2 jaar EU-garantie op uw flat-jack.

Gewicht 980 g
Afmetingen: 62 × 0,5 cm
Opgevouwen toestand: 62 x 28 x 2 cm

Inhoud:
• 1 flat-jack Camper 2.0 nivelleerkussen
• gebruiksaanwijzing flat-jack Camper 2.0

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flat Jack camper plus leveler 2.0
Uw waardering