Fiamma vent 39x39 dakluik crystal

Dakluik voorzien van permanente luchtroosters en muggengaas.
Direct leverbaar
SKU
CP101328
Aanbieding € 99,95 Normale prijs € 114,95
Fiamma Vent 40x40 dakluik
De Vent crystal 40x40 is een kanteldak geschikt voor campers en caravans met een gatmaat van 40 x 40 cm. Door de aerodynamische vormgeving is er geen spoiler meer nodig en worden geluid en trillingen tijdens het rijden gereduceerd. Het dakluik is eenvoudig te vervangen dankzij de handige scharnieren.

Permanente ventilatie
Dit systeem biedt permanente ventilatie en is gemaakt van uv-bestendig materiaal. Verkrijgbaar met een witte en crystal kleur kap. Een witte kap reflecteert warmte en laat minder licht door, een transparante kap laat meer warmte en licht door. Aan de binnenkant is een insectenhor bevestigd en vanwege de verduisterende kap heeft de witte uitvoering geen verduistering nodig. Wanneer u de crystal uitvoering kiest is de Rollo Vent 40 dakluik verduistering een optie.

Bevestiging
Het dakluik kan gemonteerd worden op daken met een dikte van 2,5 cm tot 8,5 cm. Wanneer het dak dikker is dan 4,5 cm dan is het dakluik te bevestigen met de Extention Kit (niet meegeleverd). Het dakluik wordt vanaf de buitenkant volledig vastgezet. Het Vent 40x40 dakluik kan door de ruime omlijsting dakluiken met een opening van 36x36 tot 42x42 cm vervangen.
Meer informatie
Gatmaat breedte 400 mm
Gatmaat lengte 400 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fiamma vent 39x39 dakluik crystal
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!