E-trailer Starterspakket Plus camper, caravan

SStarterspakket Plus met internetverbinding en GPS-tracker

Het pluspakket van E-Trailer bevat de volgende onderdelen: E-Connect, E-Level en E-Volt, E-track & Trace (abbonement vereist)
Levertijd 2-5 werkdagen
SKU
Cp1036841
€ 349,95
Het E-Trailer systeem bestaat uit een Starterspakket, diverse modules en de gratis E-Trailer app (download alvast de demo app). Het E-Trailer systeem kan gemakkelijk achteraf in elke camper of caravan worden ingebouwd of u kunt het E-Trailer systeem kiezen op de optielijst bij bestelling van uw nieuwe camper of caravan. E-Track&Trace (GPS-tracker) wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus.

Inbegrepen in het Starterspakket Plus zijn de modules E-Volt en E-Level (verbinding via Bluetooth). E-Track&Trace is eveneens onderdeel van het Starterspakket Plus. Deze module maakt verbinding via internet. Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.

E-Connect
Hoofdmodule van het SMART-Trailer systeem

Met de SMART-Trailer App bent u constant op de hoogte van de status van uw caravan of camper. Deze informatie is zichtbaar in de gratis app die eenvoudig op uw eigen smartphone of tablet te installeren is.

Het systeem is geheel naar eigen interesse uit te breiden. Er zijn een aantal mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld op de hoogte gehouden worden van de actuele bandenspanning en kunt u gemakkelijk zien of uw caravan of camper al
waterpas staat.

E-Track&Trace

E-Track&Trace van E-Trailer is speciaal ontwikkeld voor campers of caravans en daarom de ideale GPS-tracker voor kampeerders. E-Track&Trace is onderdeel van het Starterspakket Plus.

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft:

Ingebouwde batterij
E-sim* voor een GPS-verbinding via internet
Bereik door heel Europa en Noord-Afrika (dekkingsgebied)
Constante signaalafgifte bij beweging van het voertuig
Alarmfunctie bij ingestelde veiligheidszone
Speciale geheugenmodus (stallingmodus vanaf 2024) zodat u de hele winter inzicht in de locatie van uw caravan of camper heeft.

*E-sim is een digitale simkaart. De e in e-sim staat voor embedded. Dit betekent dat er een kleine chip is ingebouwd in uw Starterspakket Plus.

E-Level
De camper of caravan waterpas zetten wordt eenvoudig

De E-Level module werkt met een elektronische waterpas en laat al tijdens het aanrijden op het kampeerveld (of de camperplek) zien of de ondergrond waterpas is. U ziet dat live op uw smartphone. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.E-Volt
Altijd genoeg spanning

Met de E-Volt module kunt u op uw smartphone in één oogopslag zien hoeveel spanning de caravanmover-accu of de boordaccu van de camper op dat moment levert. Als de spanning te laag wordt, krijgt u een waarschuwing op uw smartphone, zodat u maatregelen kunt nemen. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel. De E-Volt module kan worden aangepast aan elk type accu: loodaccu, AGM-of lithiumaccu. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.Maak uw E-Trailer systeem compleet door meer modules (later) toe te voegen

Als u eenmaal een Starterspakket Basis heeft kunt u meerdere modules toevoegen, zoals E-Pressure (bandenspanning), E-Gaslevel, E-Switch, E-Load, en E-Temperature. Deze modules maken verbinding via Bluetooth. Nieuwe modules die uitsluitend verbinding maken via internet kunnen niet worden gekoppeld aan het Starterspakket Plus.

Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Om overal inzicht te hebben in uw kampeermiddel is een internetverbinding nodig. De verbinding werkt via de e-sim. Het Plus abonnement sluit u eenvoudig af in de E-Trailer app nadat u het Starterspakket Plus heeft aangesloten op de accu van uw camper of caravan.

E-Trailer ontwikkelt steeds nieuwe modules, onder andere op het gebied van beveiliging, zoals een bewegingssensor. Met een Starterspakket Plus kunt u deze toekomstige modules eenvoudig toevoegen.
Meer informatie
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-trailer Starterspakket Plus camper, caravan
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!