Dometic Perfect Wall 1100 Wit-Horizon Grey 4.00 meter

Dometic PerfectWall 1100 Wit-Horizon Grey 4.00 meter
Direct leverbaar
SKU
Cp1721930
Aanbieding € 899,00 Normale prijs € 1.117,50
Deze compacte en robuuste wandluifel biedt veel innovatieve kenmerken voor eenvoudig opzetten en gebruik. Hij is geïntegreerd in een nieuw ontworpen S-vormige behuizing zonder zichtbare schroeven. Verder heeft hij een aantal gepatenteerde kenmerken voor maximaal gebruiksgemak.

De nieuwe Dometic-luifel voor wandmontage verandert de wijze waarop een luifel wordt opgezet en na gebruik weer wordt opgeborgen. Het opzetten is nu makkelijker dan ooit dankzij de nieuwe, gepatenteerde uitschuifbare staanders. Het innovatieve design zorgt voor meer veiligheid als gebruiksgemak omdat niemand meer onder de luifel hoeft te staan tijdens het opzetten.

De staanders van de Dometic PerfectWall PW 1100 worden netjes zijwaarts opgeborgen in de luifelbehuizing. Bij het opzetten van de luifel schuif je de staanders eenvoudig langs de zijkant eruit. Het verbeterde ontwerp van het gepatenteerde veiligheidssysteem Easy Lock zorgt voor extra veiligheid; het is onmogelijk de staanders per ongeluk te ontgrendelen.

De luifels van 4 en 4,5 meter zijn daarnaast uitgerust met een spanstang om het doek extra op te spannen. Dit gepatenteerde systeem beschermt de spanstang tegen beschadiging en helpt kostbare opbergruimte in het voertuig besparen. Deze nieuwe luifel past op alle Dometic luifeladapters die we momenteel in ons assortiment hebben. Het vervangen van een bestaande luifel wordt nu wel heel erg eenvoudig.

Luifelkast kleur: Wit
Doek kleur: Antraciet
Formaat: 400cm
Uitva:l 250cm
Meer informatie
Verzendmethode Niet regulier product vanwege de omvang
Kleur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dometic Perfect Wall 1100 Wit-Horizon Grey 4.00 meter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!