Dometic FlyTec FT200 schuifdeur hor H2 Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - heden

Hoogwaardige, enkelvoudig geplisseerde insectenhor voor schuifdeuren van de Fiat Ducato Type 250 / 290 en voertuigen met een identiek ontwerp. De hor bedekt de hele deur.
Direct leverbaar
SKU
CP101115
Aanbieding € 384,00 Normale prijs € 499,95
Houd muggen, vliegen en andere insecten tegen
Het verblijf in de vrije natuur heeft zijn schaduwzijde: insecten in het woon- en slaapgedeelte kunnen al snel voor de nodige irritaties zorgen. Dat kunt u voorkomen door in de deuropeningen een op maat gemaakte insectenhor te monteren. Deze zijn nu niet alleen leverbaar voor standaard deuren maar ook voor schuifdeuren, waarmee voertuigen als de Fiat Ducato H2 X250/X290 uitgerust zijn. Alle uitvoeringen zijn eenvoudig te monteren. U houdt het ongedierte buiten de deur terwijl u geniet van de frisse buitenlucht.

Houd ongewenste gasten buiten

De hoogwaardige, enkelvoudig geplisseerde Dometic FlyTec FT 200 insectenhor is een oplossing op maat voor schuifdeuren in de Fiat Ducato Type 250, Peugeot Boxer en Citroën Jumper met identiek ontwerp. De hor bedekt de hele deur en houdt alle soorten insecten buiten. De magneetsluiting sluit de deur op bijna magische wijze en houdt die stevig dicht. De FT 200 is verkrijgbaar voor voertuigen met linkse en rechtse besturing.

Hier gaat het om type met linkse stuur besturing waarvan de deur aan de rechter kant zit. (model: FT200 Flytec Hordeur Van Stuur Links)

Referentie nummer: 9104117297
Breedte 129,8 cm
Hoogte 176,5 cm
Diepte 3,9 cm

LET OP: Deze plisse hordeur past niet als er een keukenblok strak tegen de schuifdeur is geplaatst. De vrije ruimte tussen het keukenmeubel en de schuifdeur dient minimaal 30mm te zijn. De meeste buscamper fabrikanten hebben vanaf 2012 de meubeldelen bewust verder van de schuifdeur geplaatst zodat deze plisse hordeur gemonteerd kan worden.

LET OP: *Niet regulier product vanwege afmeting. Wij adviseren om dit product af te halen.
Meer informatie
Verzendmethode Niet regulier product vanwege de omvang
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dometic FlyTec FT200 schuifdeur hor H2 Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - heden
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!