ruilen en retourneren

Verkeerd artikel ontvangen?

Controleer bij de ontvangst van uw bestelling direct of dit ook daadwerkelijk de door u bestelde artikelen zijn. Is dit niet het geval? Neem dan contact op Camperpassie tel: 053-7113813, of via e-mail. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat u het juiste artikel ontvangt.

Ruilen?

Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? Dat is geen probleem, mits dit volgens onze richtlijnen en binnen 14 dagen gebeurt. Neem dan contact op Camperpassie tel: 053-7113813, of via e-mail

- Ruilen (binnen Nederland) : Je kunt het pakket standaard retourneren via een PostNL of via een DHL servicepunt.


- Ruilen (buiten Nederland) : Je betaalt zelf de verzendkosten. In België kan het pakket geretourneerd worden via een Kiala punt: De kosten hiervoor bedragen € 7,50,- per pakket. Of je kunt het pakket retourneren via het postkantoor: De kosten verschillen per postkantoor en per land.


- Retourneren (binnen Nederland) : Je betaalt zelf de verzendkosten. Je kunt het pakket retourneren via een postkantoor of Kiala punt bij je in de buurt. De kosten hiervoor bedragen € 6,95,- per pakket. Je kunt het pakket rechtstreeks retourneren naar ons adres. Wij adviseren je om het pakket aangetekend te versturen.


- Retourneren (buiten Nederland) : Je betaalt zelf de verzendkosten. In België en Luxemburg kan het pakket geretourneerd worden via een Kiala punt: De kosten hiervoor bedragen € 7,50,- per pakket. Of je kunt het pakket retourneren via het postkantoor: De kosten verschillen per postkantoor en per land.

U kunt ook het artikel ruilen of retourneren op onze locatie.(Parallelweg 90, 7161AG Neede)

Voor alle webshop bestellingen geldt een bedenktijd (of zichttermijn) van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de volledige bestelling heeft ontvangen. Binnen deze tijd mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeldt. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Bij ontvangst van de bestelling zijn de goederen uw eigendom geworden. Zorg daarom dat u altijd over een verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.

Retourneren?

Bij Camperpassie geldt voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de volledige bestelling heeft ontvangen. Binnen deze bedenktijd mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Onze algemene voorwaarden geven de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, goederen die u bij ons heeft gekocht retour te zenden. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik maakt dan kan dat als volgt:
1.U kunt de goederen retourneren via Contact formulier
2. U laat de goederen via post.nl of een ander bedrijf naar ons verzenden. De kosten voor het retourneren naar Camperpassie zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst van het product en het retourformulier en na beoordeling achteraf € 6.95 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op uw rekening.
3. U brengt de goederen naar ons serviceadres van de webwinkel te Neede, Parallelweg 90, 7161AG. U betaalt dan geen verzendkosten. U kunt hier terecht op maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur.

Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

  • Die persoonlijk van aard zijn
  • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
  • Die speciaal voor u besteld zijn
  • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • Die snel bederven of verouderen
  • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
  • Voor losse kranten en tijdschriften
  • Voor audio- en video-opnamen en software waarvan u de verzegeling hebt verbroken

Retour formulier

Download hier uw retour formulier

 

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering?

Als u uw bestelling via iDeal of een bankoverschrijving hebt betaald kunt u de terugstorting, inclusief eventuele betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer verwachten.

Neem contact op met Camperpassie tel: 053-7113813, of via e-mail

 

Retouradres:

Camperpassie

Parallelweg 90

7161AG Neede