Camperpassie is dealer van Hindermann

Thermische isolatie en zonwering voor integraal campers, half integraal, alkoof en Buscampers

Beleef de seizoenen bij een aangename temperatuur en altijd onderweg zijn met de juiste uitrusting. Want klimaatbescherming of zonwering maken het echt behaaglijk in de camper. Dit geldt zowel voor tochtige momenten in de herfst als voor temperaturen onder het vriespunt in de winter of intens hete zonnige dagen.

Onze speciaal gecombineerde bescherm isolaties en dekzeilen isoleren in de winter tegen de kou, houden in de zomer de zonnestralen buiten en isoleren bijvoorbeeld ook tegen geluid. Het hele voertuig koelt daardoor aanzienlijk minder af of warmt merkbaar minder op. De airconditioningsystemen werken eenvoudig en intelligent zonder energieverbruik en lawaai. En terwijl nieuwsgierige blikken buiten blijven, geniet jij van binnen van het prachtige uitzicht op je bestemming!

Bescherm en camperhoezen

Begin met een gerust hart opnieuw

Niet alleen goede dingen komen van boven. Des te geruststellender is het te weten dat uw trouwe reisgenoot goed is ondergebracht. Dit geldt in het bijzonder voor bescherming en waardebehoud buiten het seizoen!

Of het nu gaat om gedeeltelijke bescherming van de voorkant en het dak of de gehele camper - ademend, vuilafstotend, ondoordringbaar voor regen en sneeuw en toch stabiel bij weer en wind: onze hoogwaardige, systematisch opgebouwde voertuighoezen, die zijn uitgerust met vele functies, hebben zich in de loop der jaren bewezen als mobiele garage en goedkope winterverblijven.

 

Producten 1 tot 20 van 100 in totaal