Universele externe raamisolatie voor integraal campers

Universele externe raamisolatie voor integraal campers.
Direct leverbaar
SKU
CP101093
Aanbieding € 429,00 Normale prijs € 499,00
Het unieke van deze externe raamisolatie is dat deze aan de voorzijde op de hoekpunten verstelbaar is. Op deze wijze past deze op zeer veel integraal campers.

De meeste integraal campers hebben een zo goed als gelijke raampartij, alleen de breedte maat en de hellingshoek van de voorruit kunnen afwijken. Door het verstellen van de hoekpunten is deze raamisolatie af te stellen op de maatvoering van bijna iedere integraal camper.

Het scherm wordt middels vier grote vacuÜm zuignappen vastgezet aan de zijkanten van de camper. Deze speciale zuignappen zorgen ervoor dat de isolatie goed op zijn plaats blijft zitten. In plaats van zuignappen kunt u ook kiezen om op uw camper vier vaste bevestigingspunten te creëren. Aan de onderzijde wordt het scherm middels elastische koorden naar onderen afgespannen.

Deze raamisolatie is vervaardigt van een meerdere laags in elkaar geweven PVC materiaal. Het voordeel van deze materiaal soort is dat het flexibel blijft tot 30 graden onder nul. Het materiaal is rot- en vochtwerend en daarom kan deze raamisolatie in alle seizoenen worden gebruikt.

De isolatiemat is al positief getest voor de Hymer Exsis I, B-Klasse en B-XL en B-Starline modeljaar 2012 tot 2014, LMC Explorer en Liberty MY 2014, Niesmann-Bischoff Arto MY 2014, Dethleffs Globebus MY 2014, Laika Kreos, 2014, Bürstner Viseo 2014. De isolatie hoes kan ook aan een aantal andere modellen worden bevestigd.

Leveringsomvang:

Thermische mat uit één stuk
4 schroef zuignappen
6 doorzichtige zuignappen
4 zelfklevende schijven
montage-instructies:
transporttas

Afmeting:

Raamgedeelte: +/- 2 meter lang, +/- 1,30 meter hoog.
Deel zijruit: =/- 1.75 meter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Universele externe raamisolatie voor integraal campers
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!