Stopsy schuifdeur stop Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - heden

Stopsy schuifdeur stopper
Direct leverbaar
SKU
CP101254
€ 19,95
Stopsy schuifdeur stopper geschikt voor de Fiat ducato, Citroen jumper, Peugeot boxer 2006 tot heden

Het betreft een RVS deurstop welke in het bovenste rail gemonteerd en zorgt ervoor dat de schuifdeurop in die postitie blijft staan.

Deze deurstop is over de gehele breedte van de schuifdeur te monteren zo kunt u zelf bepalen welke positie voor uw buscamper het meest ideaal is. Bij het openen van de schuifdeur zal deze altijd eerst tot stilstand komen op de gekozen positie maar zodra u wat meer kracht uitoefent zal de schuifdeur gewoon helemaal openen

Veelal wordt deze deurstop zo gepositioneerd dat de schuifdeur tot aan het einde van het keukenblok blijft staan. Zo behoudt u de normale in- en uitstap doorgang en blijft de schuifdeur toch grotendeels in gesloten toestand. Dit zorgt voor meer beschutting, minder kou en hitte doorgang en krijgt u tevens meer privacy. Tijdens het koken kunt u de schuifdeur voor het keukenblok postioneren zodat de gasvlammen niet uitwaaien maar de dampen en de condens wel kunnen worden afgevoerd.

Ook ideaal voor als uw camper op een helling geparkeerd staat de schuifdeur schuift dan niet meer uitzichzelf helemaal naar de open- of gesloten positie.

Deze schuifdeur stop kunt u eenvoudig middels kit verlijmen in het schuifdeur rail.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stopsy schuifdeur stop Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - heden
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!