Star brite Bumper zwart met PTEF 500ml

Herstelt de kleur en glans van doffe en vervaagde exterieuronderdelen. Maskeert lichte beschadigingen. PTEF® polymeren hechten zich aan het oppervlak en vormen een beschermlaag die vlekken en schade door UV-straling voorkomt.
Direct leverbaar
SKU
Cp102077
Aanbieding € 26,95 Normale prijs € 29,95

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Herstelt de kleur en glans van doffe en vervaagde exterieuronderdelen. Maskeert lichte beschadigingen. PTEF® polymeren hechten zich aan het oppervlak en vormen een beschermlaag die vlekken en schade door UV-straling voorkomt. Geeft langdurige glans. Zorgt er in een paar seconden voor dat zwart en gekleurd kunststof en rubber er weer mooi uit zien. Ideaal voor het verfraaien van alle camper- en caravanexterieur, trim, bumpers, banden, etc.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng RV Bumper Zwart aan op een doek of spons en wrijf het daarna op het te behandelen oppervlak. Gebruik een zachte doek om overtollig product af te vegen. RV Bumper Zwart kan zo vaak als nodig worden gebruikt om een glanzend uiterlijk te behouden. Let op: het product is glad!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Star brite Bumper zwart met PTEF 500ml
Uw waardering