SOG II met bodemdoorvoer C250 en C260 type F

SOG 2 toilet ontluchting type F met bodemdoorvoer en een nieuw type filter.
Beperkte Voorraad
SKU
CP100750
Aanbieding € 199,95 Normale prijs € 205,95
SOGII VLOER VARIANT voor C250 en C260
De compacte SOGII-eenheid biedt verschillende opties voor de ontluchting van het toilet. Het toestel bestaat uit een vervangbaar filterpatroon waarin de ventilator wordt geplaatst. De ventilator is nauwelijks hoorbaar omdat hij in de afdichting van het filter is gemonteerd.

De SOGII biedt het voordeel dat het filterpatroon op de meest uiteenlopende plaatsen in het kampeervoertuig kan worden geplaatst en op elk punt boven de vloer kan worden ontlucht (b.v. in de garage, onder de stoel, in de loze vloer of in de bergruimte).Zowel vóór de compacte unit als bij de vloeruitlaat kan een slang- of buisverlengstuk (tot op drie meter afstand van het toilet) worden aangebracht om een geschikte plaats te vinden.

Aangezien de filtereenheid in het voertuig wordt geplaatst, hoeft het exterieur van het voertuig niet te worden gewijzigd - het hoeft niet aan het exterieurdesign te worden aangepast.

Het specifieke technische ontwerp van het filterhuis in relatie tot de stromingstechniek, alsmede het daaruit resulterende enorme filteroppervlak en de samenstelling van de actieve kool, werken zo efficiënt dat de afgezogen, met stank beladen lucht volledig geneutraliseerd wordt.

Daarom wordt aanbevolen de SOGII vloervariant zonder aarzeling te installeren in camper of caravan waar de serviceklep van het toilet rechtstreeks in de voortent uitkomt. Het legen van de cassette gaat net zo gemakkelijk als voorheen: de uitlaatslang wordt losgetrokken en het nu open verbindingsstuk wordt gesloten met de bijgeleverde bijpassende sluiting.
(Filter: 90 mm H, 110 mm Ø I Filtereenheid met ventilator: 160 mm H)

Voordelen in een oogopslag
zeer goede filtering van de afgevoerde gassen naar buiten
kan ook veilig in de voortent gebruikt worden
zeer laag geluidsniveau
flexibele installatie in het recreatievoertuig
geen wijziging aan de buitenwand van het recreatievoertuig

Inhoud van de SOGII vloerkit:
Ventilator - het hart
Adapter onderdelen
Kabelset met schakelaar voor stroomtoevoer naar de ventilator
complete kleine onderdelen voor assemblage
zeer gedetailleerde montagehandleiding
Vloerluik
Filterpatroon

Afmeting 110x110x160 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SOG II met bodemdoorvoer C250 en C260 type F
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!