-6%

SOG II met bodemdoorvoer C200 type B

SOG 2 toilet ontluchting type B met bodemdoorvoer en een nieuw type filter.

Direct leverbaar
SKU
CP100749
Aanbieding € 169,00 Normale prijs € 179,00

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Uw specialist in camper accessoires.

SOG 2 toilet ontluchting met bodemdoorvoer en een nieuw type filter. Leverbaar voor verschillende Thetford en Dometic cassettes.

Het (optische) voordeel van de SOG 2 is dat het afzuigsysteem niet in de toiletdeur wordt geplaatst maar op een willekeurige plaats op de vloer van de camper.

Leverbaar voor Thetford C200 / C2 / C3 / C4 / C250 / C400 / Thetford Porta Porti en voor de Dometic 3000 serie.

De SOG ventilatie set voor uw cassettetoilet is een prachtuitvinding, het verkomt geurhinder van uw toilet en minimaliseert het gebruik van dure en dikwijls milieuonvriendelijke chemische middelen.

SOG is de ecologische oplossing voor toiletten in campers. Het systeem heeft geen chemische toevoegingen meer nodig. De ventilator gaat aan wanneer de toiletdeksel geopend wordt en stopt als men het deksel sluit. Bij het inschakelen van de ventilatormotor ontstaat in de afvaltank onderdruk, waardoor verse lucht door de toiletopening naar binnen wordt gezogen. De toevoer van verse lucht werkt als een afsluiter die voorkomt dat de opstijgende gassen vrij komen. De verse lucht voert ook nieuwe aangemaakte gassen in de toiletkom af. Daardoor zijn zelfs tijdens het gebruik geen geurtjes meer bespeurbaar.

Betrouwbare installatie waarvan alle onderdelen en nieuwe vervangings filters altijd los zijn na te leveren.
Meer informatie
Kleur -
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SOG II met bodemdoorvoer C200 type B
Uw waardering