Sikaflex afdicht kit 221 wit 300ml

Sikaflex® -221 speciaal voor campers en caravan is een 1-C hoog kwalitatieve en veelzijdige polyurethaan lijmkit, die door contact met luchtvochtigheid uithardt en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Sikaflex® -221i wordt geproduceerd volgens het ISO 9001/14001 kwaliteitsborgingssysteem.
Direct leverbaar
SKU
CP101015
Aanbieding € 12,95 Normale prijs € 16,95
Sikaflex afdicht kit 221 speciaal voor campers en caravans.

Producteigenschappen:

Hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden
Bestand tegen veroudering
Overschilderbaar
Schuurbaar
Niet corrosief
Reukarm
Door NSF goedgekeurd voor incidenteel contact met voedingsmiddelen

Sikaflex-221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethaan lijmen afdichtkit die uithardt bij blootstelling aan vocht uit de lucht. Het is geschikt voor afdichtingen binnen en lichte lijmtoepassingen.

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 221

Sikaflex-221 hecht goed op een groot aantal ondergronden en is geschikt voor het maken van duurzame, elastische afdichtingen met grote sterkte. Geschikte ondergronden zijn metalen, metaalprimers en coatings, (2 component systemen), keramische materialen en kunststoffen. Vraag de fabrikant om advies voordat u Sikaflex-221 gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Testen met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden dienen te worden uitgevoerd voor het verzekeren
Meer informatie
Kleur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex afdicht kit 221 wit 300ml
Uw waardering