-15%

Remifront 4 verduisteringsysteem Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - 2012 voorzijde grijze uitvoering

Voorzijde Remifront is de originele oplossing voor het verduisteren en tevens isoleren van de cabine van uw camper. Remifront is een plissé verduisteringssysteem voorgemonteerd in een aluminium frame. De hier aangeboden set is op maat gemaakt voor de Ducato, Jumper en Boxer cabine.

Direct leverbaar
SKU
CP100715
Aanbieding € 329,95 Normale prijs € 389,95

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Remifront is de originele oplossing voor het verduisteren en tevens isoleren van de cabine van uw camper. Remifront is een plissé verduisteringssysteem voorgemonteerd in een aluminium frame. De hier aangeboden set is op maat gemaakt voor de Ducato, Jumper en Boxer cabine.

Deze nieuwe serie heeft zij elementen uit één stuk en hebben een voorbereiding voor eventuele luidsprekers in de zijpanelen.
Dit systeem is erg handig in gebruik en maakt het gebruik van gordijnen overbodig. Dit remifront systeem zit in veel campers al standaard af fabriek gemonteerd.
Een complete set bestaat uit front en zijpanelen zodat de gehele cabine kan worden verduisterd. (zie de afbeeldingen)

Het systeem is eenvoudig in te bouwen aan de hand van een duidelijke fotohandleiding.
37414

Prijzen en bestel mogelijkheden:
Voorzijde element
Zijdelen links + rechts
Complete set
10032228

Kleur: Grijs

De hier aangeboden set is op maat gemaakt voor de voorzijde raam Fiat Ducato, Citroen Jumper en Peugeot Boxer 2006 - 2012 type X250 EURO4 voorzien van een grijs dashboard

Voor de modellen na 2012 (EURO5 serie) voorzien van een zwart dashboard is een beige kleurige remifront leverbaar zoals CP10100601

Let op : Deze remifront plisse systeem is niet te monteren in camperbussen met een bedrijfswagen hemel voorzien van een aflegvak boven de zonnekleppen of een regensensor.


Meer informatie
Merk camper Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper
Uitvoering Remifront voorzijde
Kleur grijs
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Remifront 4 verduisteringsysteem Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - 2012 voorzijde grijze uitvoering
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!