Raamisolatie buitenzijde zonnescherm Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - heden (X250/X290)

Dit unieke zonnescherm beschermt het interieur van uw camper tegen zonnewarmte en zonlicht terwijl de doorkijk naar buiten mogelijk blijft.
Het zonnescherm reflecteert 89% van het zonlicht. Hierdoor behoudt uw camper een lage binnentemperatuur en blijven voorstoelen en dashboard beschermd tegen UV-stralen en verkleuring.
Direct leverbaar
SKU
CP100625
Aanbieding € 129,95 Normale prijs € 145,00

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Dt luxe afgewerkte zonnescherm beschermt het interieur van uw camper tegen zonnewarmte en zonlicht terwijl de doorkijk naar buiten mogelijk blijft.

Dit luxe zonnescherm is uniek doordat deze voorzien is van een glanzende hoog reflectie coating en daardoor ca 89% van het zonlicht reflecteert. Hierdoor behoudt uw camper een lage binnentemperatuur en blijven voorstoelen en dashboard beschermd tegen UV-stralen en verkleuring.

U behoudt in de camper uw privacy terwijl het zicht naar buiten volledig blijft bestaan. '' Zien zonder gezien te worden ''
Een ander groot voordeel is dat het geperforeerde materiaal luchtdoorlatend is en de portierramen dus kunnen worden geopend om extra te kunnen ventileren.

Dit zilvergrijze zonnescherm is vervaardigt van een speciaal type nylon welke is voorzien van een hoogreflectie coating waardoor dit scherm UV straling en zonlicht veel beter afweert dan reguliere zonneschermen.

Het zonnescherm is snel en eenvoudig te monteren deze wordt vastgeklemd en strakgetrokken middels de portieren.
Diefstalbeveiliging dankzij bevestiging aan de binnenzijde van de portieren.

Dit zonnescherm is uitermate geschikt voor het zomerseizoen. Daarnaast beschermd het zonnescherm ook tegen vorstaanslag en condensvorming tijdens de koele nachten in het voor- en naseizoen.
Meer informatie
Merk camper Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper, Opel Movano
Kleur grijs
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raamisolatie buitenzijde zonnescherm Fiat, Peugeot, Citroen 2006 - heden (X250/X290)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!