Raamisolatie buitenzijde Isoplair Luxe Renault Master 2010 - heden

zeer hoogwaardige externe raamisolatie met openklapbaar venster speciaal ontwikkeld voor de veel reizende en veel eisende camperaar.

Deze luxe isolatie uit het topsegment is speciaal ontwikkelt om uw camper maximaal te kunnen isoleren bij het gebruik in elk seizoen. Het meeste effect geeft deze Isoplair isolatie tijdens koude winters en hete zomers.
Beperkte Voorraad
SKU
CP10064
Aanbieding € 359,00 Normale prijs € 429,00
Isoplair, de premium isolatie van Soplair bestaande uit ademend en volledig waterdicht textiel. Deze 10-lagige hoes vormt een barriere tegen warmte en kou in zomer en winter. Beschermt u tegen temperatuurschommelingen en verbeteren het comfort door condensatie in de camper te elimineren. Beschermt tevens uw dashboard tegen UV stralen en verhoogd bovendien uw privacy. Voorzien van klittenband zodat een deel van de hoes open kan want zorgt voor de gewenste lichtinval. Bevestiging via elastische hoekstukken welke aan de camperdeur worden bevestigd. Als optie is er ook een hoes beschikbaar voor de motorkap voor de Fiat Ducato en de Ford Transit.

De hoes is aan de voorzijde openklapbaar om daglicht binnen te kunnen laten.

De bevestiging is snel en eenvoudig. Deze isolatie hoes wordt aan de bestuurderzijde en de passagierzijde om de instapportieren geklemd. Wanneer de portieren worden gesloten zit de isolatie strak gespannen om de raampartij en de isolatie is hierdoor meteen diefstal bestendig.

De isolatie wordt geleverd incl. alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Deze raamisolatie is geheel op maat gemaakt naar de Renault master 2010 - heden
Deze op maat gemaakte isoplair isolaties zijn ook leverbaar voor andere campers.
Meer informatie
Merk camper Renault Master
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raamisolatie buitenzijde Isoplair Luxe Renault Master 2010 - heden
Uw waardering