Prymaxx brandblusser Camper

Prymaxx is een innovatieve sprayblusser voor in de auto, camper of boot. Hij is compact, heel eenvoudig in gebruik en heeft een hoge bluscapaciteit.

Direct leverbaar
SKU
CP100563
€ 39,95

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Prymaxx is een innovatieve sprayblusser voor in de auto, camper of boot. Hij is compact, heel eenvoudig in gebruik en heeft een hoge bluscapaciteit.

De gepatenteerde spraykop zorgt voor een extra fijne verneveling van het blusschuim, waardoor het vuur sneller wordt gedoofd. Daarnaast is de blustijd met 30 seconden vergelijkbaar met een 2 liter blusser en is de reikwijdte van meer dan 2 meter riant te noemen. Tevens is de blusser ‘biologisch’: de spray is volkomen milieuvriendelijk en alle onderdelen zijn herbruikbaar.
Prymaxx is in Nederland de enige door de rijksoverheid goedgekeurde blusspray. De werking van de blusser is zo eenvoudig, dat iedereen hem kan bedienen: van kinderen tot bejaarden. Ook in panieksituaties. Personen die op de een of andere manier weinig kracht hebben ( bijvoorbeeld ouderen en gehandicapten) kunnen zelfs met 1 hand de blusser bedienen en kunnen hierdoor beginnende branden blussen zonder afhankelijk te zijn van derden.

Nadelen van een reguliere poederblusser:
Een poederblusser moet in een keer worden leeggespoten. Vervolgschade bij poederblusser is groot, tast alles aan, elektrische installaties gaan kapot, gegevens op de computer niet meer leesbaar. Bluspoeder is erg corrosief. De schade die hierdoor ontstaat komt meestal later aan het licht. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de mensen bij een brand door paniek niet meer weten hoe een poederblusser werkt.

Voordelen van de Prymos ABC sprayblusser:
Bij Prymaxx geen of minimale vervolgschade. Met interval blusmogelijkheden, Handzaam formaat, gepatenteerde dop met speciale veiligheidsstrip.
Zeer lange blustijd van 26 seconden. Prymos blussers kunnen daarbij ook met onderbreking blussen waardoor het effect nog groter is. Blustijd is gelijk aan een schuimblusser van 6 liter. Bluseffect zeer effectief vanwege de speciale gepatenteerde spuitkop. Is foolproof. De sprayvloeistof is makkelijk te reinigen, milieuvriendelijk en 99% biologisch afbreekbaar. Geen gezondheidsrisico als gevolg van inname. Geen onderhoud nodig, Kiwa gekeurde gegarandeerde houdbaarheid van +/- 3 jaar. Praktische werking tot 6 – 8 jaar. Geschikt voor 5A en 21B branden. Een spuitbus blijkt bij panieksituaties bijna iedereen dan nog te kunnen hanteren. Blust ook onder een schuine hoek. Een poederblusser niet. Heeft een bluseffect dat tussen een 1 à 2 kg blusser ligt.

Technische specificaties:
-micro-fog technologie (MFT®)
-geschikt voor 5A en 21B branden
-kleinste NL goedgekeurde schuimblusser
-blust met schuim
-3 jaar houdbaar
-spuittijd plm. 25 sec. (gelijk aan 6 ltr. schuimblusser)
-nagenoeg geen nevenschade
-worpafstand plm. 1 tot 3.5 mtr.
-inhoud: schuim op drijfgas 9,5 N2 bar
-gewicht: slechts 800 gram
-afmeting: 75 x 280 mm (diameter x hoogte)
-werktemperatuur van -15 °C tot 60 ° C
-99% biologisch afbreekbaar
-recyclebaar

https://www.youtube.com/embed/Rf266YPcapw
Meer informatie
Kleur -leeg-
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prymaxx brandblusser Camper
Uw waardering