My Viesa Air cooler 12 volt

My VIESA Air cooler, ontworpen voor campers, caravans, boten en industriële voertuigen, maar ook voor off-road voertuigen, tenten, stacaravans en commerciële voertuigen. Een geheel nieuwe draagbare "Made in Italy" verdampings-airconditioner die op 12 volt stroom werkt en zichzelf kan opladen met de sigarettenaansteker van het voertuig.

Niet direct leverbaar
SKU
Cp103401
€ 1.099,00

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Uw specialist in camper accessoires.

NATUURLIJK Thuis, op een boot, camper en caravan, of in een campingtent, cottage of stacaravan, benut de My VIESA het natuurlijke fysische principe van verdamping om de uitwisseling van lichaamswarmte te verbeteren en oververhitting en transpiratie te voorkomen (dwz verlaging van de lichaamstemperatuur in plaats van dat van de omgeving), waardoor snelle huidverdamping wordt bevorderd en een gevoel van persoonlijk welzijn wordt gecreëerd. Dit voorkomt plotselinge temperatuurschommelingen die het slijmvlies van de luchtwegen kunnen drogen en ze meer kunnen blootstellen aan ontstekingen (loopneus, keelpijn, bronchitis) of spier- en gewrichtspijn, stijve nek, enz. Kunnen veroorzaken.

Geen droge omgevingslucht, maar een stabiele luchtvochtigheid voor verbeterd welzijn, het aftappen van buitenlucht en het filteren door een bevochtigde verdamper. In de omgeving geïntroduceerde lucht is daarom verstoken van microdeeltjes, vervuiling en pollen.
ECONOMISCH Mijn VIESA werkt op slechts 12 volt vermogen, met een laag vermogen dat tot 80% minder stroom produceert dan een conventioneel koelsysteem. Het stroomverbruik varieert namelijk van minimaal 1Ah tot maximaal 4,5Ah, een functie die het gebruik van fotovoltaïsche panelen toestaat om de batterij op te laden. Met een leeg gewicht van slechts 7,3 kg en extreem compacte afmetingen, is een van de sterke punten van de My VIESA-unit de transporteerbaarheid, samen met nog een andere specifieke specificatie: de drielaags verdamperfilter met natuurlijke vezels is voorzien van een exclusieve technologie, gepatenteerd door de Argentine Colven Group en met succes toegepast op het volledige assortiment verdampingsluchtconditioners geproduceerd door de multinationale fabrikant.

Wat de bekende vakantie III betreft, wordt de My VIESA ook in Italië vervaardigd, op de Ital Colven-productielocatie in Montemurlo (PO). De interne tank bevat 6,5 liter water, wat tot 13 opeenvolgende bedrijfsuren bij een minimale vermogensinstelling mogelijk maakt. Het systeem controleert de batterijlading en schakelt zichzelf automatisch uit in geval van lage spanning (11 V), om te voorkomen dat de batterij overmatig ontlaadt.

Meerdere veiligheidsbeschermingssystemen zijn ontworpen om in te grijpen in het geval van een waterstoring (zoemersignaal en automatische uitschakeling van de pomp), omgekeerde polariteit of bedrijfsstoringen bij bepaalde componenten. De My VIESA beschikt over 8 verschillende ventilatorsnelheden, met een start / stop-programmering bedieningstimer en "alleen ventilator" -functie (met de pomp uitgeschakeld). Voor langere perioden van niet-gebruik of voorafgaand aan het winterseizoen, kan de automatische droogfunctie van het verdampervilter worden geactiveerd.

De My VIESA is ook uitgerust met een externe temperatuursensor die samenwerkt met de besturingseenheid om de ventilatiesnelheid automatisch in te stellen.MyViesaremote_800Het LCD-display biedt alle benodigde informatie op een duidelijke en intuïtieve manier. Functies kunnen worden bediend via het bedieningspaneel of de afstandsbediening, die standaard worden meegeleverd. Het lichaam is gebouwd in ABS, met een UV-bestendige acrylcoating en een trendy zwarte gepolijste afwerking. Het ontwerp wordt gekenmerkt door soepele, golvende lijnen die perfect passen in elke omgeving, zelfs in de meest verfijnde en elegante inrichting.

Afmetingen: 41,5 (L) x 59 (H) x 22 (D) cm
Voltage: 12 Volt DC
Stroomverbruik: van 1 tot 4,5Ah (12 Watt / uur bij 54 Watt / uur)
Tankinhoud: 6,5 l
Luchtopbrengst: 13 m³ / min
Waterverbruik: 0,5 tot 1 liter / uur
Leeg gewicht: 7,3 kg
Ventilatorsnelheden: 8
12 volt universele stekker voor D21-contactdozen (sigarettenaansteker) 220 / 12V D12 eco-transformator (meegeleverd) ABS-behuizing met acrylcoating, UV-bestendig, gepolijst zwart Filterverdamper samengesteld uit drie natuurlijke vezels

functies:
Makkelijk te lezen LCD-scherm
Klok met alarm
Indicator batterijlading
Programmeerbare aan / uit-schakelaar
Droogfilter automatisch drogen
Handmatige pompuitschakeling alleen voor ventilatie
Volledige afstandsbediening van alle functies
Automatische modus met snelheidsregeling in verhouding tot de omgevingstemperatuur
Vervanging indicator verdamperfilter
Tankindicator legen

Veiligheidsmaatregelen:
Batterij bescherming
Auto-diagnosesysteem
Omgekeerde polariteit en kortsluiting
Automatische uitschakeling in afwezigheid van water
Meer informatie
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:My Viesa Air cooler 12 volt
Uw waardering