Led dagrij verlichting in voorbumper universeel Grijs

Het voeren van dagrijverlichting is in veel Europese landen al verplicht. Het grote voordeel bij het voeren van led dagrijverlichting is dat de gewone (energieverbruikende) verlichting uitgeschakelt kan blijven. Hierdoor blijft de camper aan de voorzijde goed zichtbaar en blijven de remlichten extra opvallen. Wanneer overdag gewone verlichting wordt gevoerd vallen de remlichten namelijk niet goed op.
Beperkte Voorraad
SKU
CP100455
Aanbieding € 159,00 Normale prijs € 189,00
Het voeren van dagrijverlichting is in veel Europese landen al verplicht (zie de afbeelding van de landkaart). Het grote voordeel bij het voeren van led dagrijverlichting is dat de gewone (energieverbruikende) verlichting uitgeschakelt kan blijven. Hierdoor blijft de camper aan de voorzijde goed zichtbaar en blijven de remlichten extra opvallen. Wanneer overdag gewone verlichting wordt gevoerd vallen de remlichten namelijk niet goed op.

Deze led lampen zijn CE gekeurd en voorzien van E keurmerk en passen precies in de bumper op de plaats waar normaal de mistlampen zitten. In de meeste camper bumpers zitten namelijk geen mistlampen gemonteerd en daarom is het middels deze set mogelijk om led dagrijlampen te plaatsten. De lampen zijn eenvoudig van buitenaf te plaatsen en de bumper hoeft dus niet gemonteerd te worden.

De randkleur van de lampen kan bijpassend aan de bumperkleur worden gekozen en is in drie kleuren leverbaar: zwart, wit en zilvergrijs

Een ander groot voordeel is dat de set is voorzien van een uniek schakelrelais dat enkel met 3 kabels wordt aangesloten rechtstreeks op de motoraccu (of accu punten). Hierdoor ontstaan er geen problemen / foutmeldingen in de originele electronica. Tevens heeft deze set een extra comfort optie, de ledlampen blijven namelijk na het afzetten van de motor nog ca 1 minuut doorbranden (parkeer licht functie)

Elke lampunit is voorzien van 4 highpower leds (4W) welke zorgen voor een mooie lichtbundel. Lampen met te veel ledlampen branden vaak te fel en ogen daarmee niet meer als origineel. De set is eenvoudig te installeren en wordt geleverd compleet met bekabeling , schakelrelais en foto handleiding.

De set is ook leverbaar voor Fiat Ducato modeljaar 2002 - heden , Renault Master en Opel Movano modeljaar 2003 - heden, Ford Transit modeljaar 2000 - heden

Kleur grijs
Meer informatie
Merk camper Universeel
Kleur grijs
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Led dagrij verlichting in voorbumper universeel Grijs
Uw waardering