IMC Creations anti diefstal sloten voor Campers bij Camperpassie

IMC Creations camper sloten

IMC Créations is een in 2009 opgericht bedrijf dat antidiefstalsystemen ontwerpt en produceert voor campers, bestelwagens en aanhangwagens. Dit zijn sloten, stangen, antidiefstalstangen en andere ultraresistente accessoires die maximale veiligheid bieden. Het bedrijf probeert gebruikers gerust te stellen over diefstal en inbreuken. Het is een dynamisch bedrijf omringd door gemotiveerde en innovatieve partners. Elk in hun specialiteit zet zich in om aan de verwachtingen en behoeften van hun klanten te voldoen. Dit bedrijf werkt met een energiek team en lokale producenten met respect voor de hoge kwaliteitseisen. IMC Creations is constant op zoek om hun producten te verbeteren. IMC Creations hecht bijzonder belang aan het milieu en de ecologie. Daarom worden uw pakketten verpakt met recyclebare verpakkingen. De waarde van het bedrijf is om in Frankrijk te ontwerpen en te produceren en tegelijkertijd te reageren op de veiligheidsproblemen van klanten in heel Europa. Het heeft patenten op Europees niveau, wat het uniek maakt in Europa. De wens is om producten van hoge kwaliteit te hebben die weerstand en duurzaamheid bij elke test garanderen.

IMC Camper sloten

Veilig op reis met IMC Camper sloten

Een reis met de camper vraagt voorbereidingen. U wilt natuurlijk dat uw trouwe vervoersmiddel technisch in orde is, zodat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Maar niet alleen de technische aspecten zijn de moeite waard om voor vertrek na te lopen. Er zijn nog andere zaken die eraan kunnen bijdragen dat u met een gerust hart op weg gaat. En dat heeft ook alles met veiligheid te maken. Namelijk met veilig uw camper afsluiten.

Overnachting op een parkeerplaats

Bent u een kampeerder die de route van A tot Z uitstippelt? Of geniet u van de vrijheid en rijdt u per dag op de bonnefooi tot u een leuk dorpje tegenkomt. Als u ergens wilt rondkijken of op een parkeerplaats wilt overnachten kan het soms zo uitkomen dat u op een onbeveiligde parkeerplaats staat. En niet op een beveiligd kampeerterrein. Dan is het een prettig idee dat u goede sloten op uw camper heeft, zodat het geen probleem is om bijvoorbeeld een hapje te gaan eten en de camper onbeheerd achter te laten.

IMC sloten voor een gerust gevoel

De standaard sloten van een camper zijn in principe natuurlijk van goede kwaliteit en deze zullen de camper ook zeker goed afsluiten. Maar voor uw gevoel van veiligheid kan het prettig zijn om nog wat extra aandacht aan de sloten te besteden. De IMC sloten kunnen op ieder merk en elke type camper worden gemonteerd. De sloten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Deze sloten set kan niet alleen op de camperdeur of de portieren worden aangebracht. U kunt dezelfde sleutel namelijk ook gebruiken voor het slot op de toegangsdeur en het garageluik. Voor een extra beveiliging worden sommige sets ook geleverd met een grendel om de camper van binnen uit tevens nog af te kunnen sluiten. De IMC sloten zijn eenvoudig door u zelf te bevestigen. Er wordt een boorsjabloon meegeleverd zodat u de sloten op de juiste plaatsen kunt aanbrengen. Met IMC sloten kunt u met een gerust gevoel onderweg even uitrusten of de camper tijdens een uitstapje parkeren.