Camper kluis voor aan portier Fiat, Citroën, Peugeot 2006 - 2021 X250 X290

Beoordeling:
90 % of 100
Campersafe voor uw camper!

De Campersafe is speciaal ontwikkeld voor het Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper 2006 tot 2021 chassis. Deze camper kluis is vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel, versterkt met Kevlar. De sluitklep bestaat uit gehard aluminium en is voorzien van twee stevige sloten met gecertificeerde sleutels. De combinatie van deze materialen maakt de camper kluis licht maar toch enorm robuust en moeilijk doordringbaar.
Meer dan 10 werkdagen
SKU
CP101215
Aanbieding € 299,95 Normale prijs € 329,95
Campersafe voor uw Fiat ducato, Peugeot boxer, Citroen Jumper 2006 - 2021 camper

De Campersafe is speciaal ontwikkeld voor het Fiat Ducato chassis. Deze camper kluis is vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel, versterkt met Kevlar. De sluitklep bestaat uit gehard aluminium en is voorzien van twee stevige sloten met gecertificeerde sleutels. De combinatie van deze materialen maakt de camper kluis licht maar toch enorm robuust en moeilijk doordringbaar.

Voorkom inbraak in uw camper
Een inbreker weet dat u voor langere tijd op vakantie bent en dus veel waardevolle zaken bij u heeft. Er bestaan voldoende speciale deur- en raamsloten en alarmsystemen waarmee u belangrijke drempels kunt opwerpen. Het spreekt voor zich dat waardevolle zaken uit het directe zicht moeten worden opgeborgen. Eenmaal binnen weet de inbreker deze echter toch vaak snel buit te maken. Laptops, Ipads en navigatiesystemen en andere gadgets zijn een gewilde prooi. Meestal verstopt op (voor de inbreker) voor de hand liggende plaatsen. Om het de inbreker, als hij de eerste barriegraveres toch heeft overwonnen, zo moeilijk mogelijk te maken biedt een degelijke kluis uitkomst. Maar waar plaats je zon (veelal zware) camperkluis veilig en degelijk?
Eenvoudige montage
De kluis wordt gemonteerd op het rechter voorportier (passagierszijde). De montage is heel eenvoudig; de standaard portiertas wordt verwijderd door de 4 bouten uit te nemen. Dezelfde bouten gebruikt u aan de binnenzijde van de Campersafe om deze in de bestaande schroefgaten vast te zetten. Zo is de Campersafe op vier plaatsen stevig verankerd aan de binnenzijde van het portier. Bij gesloten portier is het niet of nauwelijks mogelijk de camper kluis met inbrekersgereedschappen te lijf te gaan.

Een aanwinst voor uw camper.
De buitenzijde van de Campersafe is zodanig afgewerkt dat het harmonieert met uw interieur. De binnenzijde is bekleed met neopreen om beschadiging en krassen aan uw kostbaarheden te voorkomen.

De Campersafe:
- Universele pasvorm voor alle Fiat Ducato, Peugeot boxer, Citroen Jumper modellen vanaf bouwjaar 2007 tot en met 2021.
- Body vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel, versterkt met Kevlar.
- Sluitklep van gehard aluminium.
- Twee stevige sloten met gecertificeerde sleutels.
- Geschikt voor notebook (15,6"), ipad etc.
- Eenvoudige montage d.m.v. 4 bouten in bestaande schroefgaten in portier.
- Geschikt voor zowel linker als rechter portier.
- Binnenzijde v.v. neopreen om beschadiging en krassen te voorkomen.
- Buitenzijde afwerking harmonieert met het interieur van uw camper.
- Gewicht slechts 2,6 kg!
- Afmetingen: 540 x 350 x 130 mm.

Deze campersafe kan vanaf modelserie 2019 (campers met Ad Blue motoren) enkel nog aan de passagiers deur gemonteer worden.

Vanaf de Fiat Ducato modelserie S8 vanaf 2022- is deze kluis niet te monteren i.v.m. afwijkende portierbekleding.

Meer informatie
Verwachte levertijd: Meer dan 10 werkdagen
Merk camper Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camper kluis voor aan portier Fiat, Citroën, Peugeot 2006 - 2021 X250 X290
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!