Cabine kinderbed grijs geschikt voor Volkswagen Crafter, MAN 2017 - 2020

De set bestaat uit drie elementen (opvouwbare matras) van 7 cm dik met afneembare hoes. De matras is voorzien van een onderliggende plaat welke voor stabiliteit zorgt. Het kinderbed is op maat gemaakt voor de Volkswagen Crafter, MAN 2017 - 2020. Dit model is geschikt voor campers met twee losse stoelen in de cabine.
Direct leverbaar
SKU
Cp161052
Aanbieding € 239,95 Normale prijs € 289,95
Hebt u een extra bed nodig in uw Volkswagen Crafter of MAN 2017 tot 2020?

Hier heeft u de oplossing voor uw probleem, een campermatras ontworpen op maat voor de voorstoelen van uw voertuig, met grote stabiliteit en comfort voor de gast.

Het voorbed is zeer eenvoudig te monteren, gewoon het bed uitklappen, bij voorkeur in de voorpassagiersruimte, uitschuiven en als het eenmaal op zijn plaats zit, verschuift u de voorstoelen door het bed tegen het dashboard te drukken. Plaats ten slotte de veiligheidsgordel in de passagiersruimte voorin om deze steviger te maken.

Het is perfect voor kinderen vanwege zijn grootte, maar een volwassene van gemiddelde lengte en gewicht kan het ook zonder problemen gebruiken.

Het heeft een zijrits voor het gemakkelijk verwijderen van de hoes, zodat het zo vaak als nodig kan worden gewassen zonder complicaties.

Het opvouwbare matras is verdeeld in 3 delen, zodat het kan worden opgevouwen voor gemakkelijk transport en om de ruimte zoveel mogelijk te verminderen.

SAMENSTELLING

Opvouwbare campermatras samengesteld uit 7 centimeter 25kg/m3 HR-schuim met een stevige dichtheid en een 1 cm MDF-plaat als basis om de scheiding tussen de stoelen te ondersteunen en zo het bed waterpas te zetten.

KLEDING STOF

100% polyester canvas, afneembaar en wasbaar.
Het kinderbed is op maat gemaakt voor de Volkswagen Crafter of MAN 2017 tot 2020

Gewicht 11 KG
Kleur Grijs
Meer informatie
Merk camper Volkswagen, MAN TGE
Kleur grijs
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cabine kinderbed grijs geschikt voor Volkswagen Crafter, MAN 2017 - 2020
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!