Buisventilator Booster voor verwarming, koeling 12V 60mm

Buisventilator Booster voor verwarming, koeling 12V met buisdiameter van 60mm
Direct leverbaar
SKU
Cp103624
€ 79,95
Buisventilator om de verwarmings- en koelprestaties te verbeteren!

Ontworpen voor ventilatietoepassingen, waaronder HVAC-systemen voor campers, drogers, kweekruimtes, kassen of tenten. Het transporteert verse lucht voor verwarming/koeling
Beschikt over intelligente snelheidsregeling met handmatige bediening van 6 snelheidsniveaus, automatische temperatuurregeling en timerinstelling
Automatische temperatuurregeling: De ventilatoren schakelen automatisch uit bij 20°C en lager. De ventilatorsnelheid wordt automatisch geregeld tussen 20°C en 45°C, afhankelijk van de temperatuur. Boven 45°C draaien de ventilatoren automatisch op maximale snelheid.
IP55, waterdicht ventilatorontwerp voor alle omgevingen
De set bevat twee stalen buisklemmen waarmee u de aluminium buis aan uw ventilator of andere buisopeningen kunt bevestigen.
voor buis Ø 60 mm
inclusief gelijkrichter

Uitgerust met een exclusieve 12V-ventilator van TITAN en een waterdichte en stofdichte IP55-functie en snelheidsregelaar. U kunt schakelen tussen automatische temperatuurregeling of handmatige bediening op 6 niveaus om verse lucht over te dragen voor verwarming/koeling.

Deze set bevat twee stalen kanaalklemmen waarmee de aluminium buizen aan uw inline ventilator of andere kanaalopeningen worden bevestigd. Bevestig de lus met een kruiskopschroef.

Ontworpen voor ventilatietoepassingen, waaronder RV HVAC-systemen, drogers, kweekruimtes, broeikas of tenten. Breng verse lucht over voor verwarming/koeling.

KRACHTIGE WERKING

Neem de professionele TITAN-ventilatorset met sterke ventilator, ontworpen om de circulatie-efficiëntie van de koelkast te verbeteren. Deze multifunctionele ventilator of koelkastventilator biedt u de stilste werking zonder gestoord te worden.

FLEXIBELE EN SLIMME SNELHEIDSREGELING

Automatische temperatuurregeling. 20°C (68°F) schakelt de ventilator automatisch uit. 45°C (113°F) automatische werking op maximale snelheid. Handmatige controller met 6 niveaus om aan specifieke behoeften aan te passen

Let op: Wanneer u zich in de automatische modus bevindt, is de bedrijfsindicatie groen. Als uw omgevingstemperatuur (afhankelijk van de sensor) lager is dan 20°C, brandt het lampje "rood" en stopt de ventilator met werken. Het is normaal, maak je geen zorgen. Zodra de temperatuur boven de 20°C komt, gaat de ventilator weer werken.

WEERBESTENDIG

IP 55 waterdichte en stofdichte ventilator, perfect voor gebruik buitenshuis

MAKKELIJKE INSTALLATIE

Slim rekontwerp voor eenvoudige installatie op de ventilatieopening van de koelkast. Met 2-laags slang is deze duurzamer en in te korten voor diverse toepassingen.

Specificatie

TTC-SC32(A)
● Omtrekafmetingen: 86 x 86 x 205 mm
● Afmetingen ventilator: 80x 80 x 25 mm
● Nominale spanning: 12 V DC
● Nominale stroom: 0,4 A (MAX)
● Stroomverbruik: 4,8 W (MAX)
● Nominale snelheid: 1200~4200 tpm
● Luchtstroom: 20~59 CFM
● Statische druk: 4,9~8,26 inch H₂O
● Geluidsniveau: 25~50 dBA

TC-SC32(T) Handmatig snelheidsbereik
Niveau 1 1200 PRM
Niveau 2 2000 PRM
Niveau 3 2600 PRM
Niveau 4 3200 PRM
Niveau 5 3700 PRM
Niveau 6 4200 PRM
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buisventilator Booster voor verwarming, koeling 12V 60mm
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!