Beschermkappen voor buitenspiegels Fiat, Citroen, Peugeot 2006 - heden camper wit lang Heavy Duty

Beoordeling:
89 % of 100
Middels deze Heavy Duty beschermkappen voorkomt u dat de kwetsbare en zeer prijzige buitenspiegels van uw camper beschadigen en / of afbreken. Deze spiegelkappen zorgen ervoor dat bij een (spiegel)aanrijding de druk wordt verdeeld en de buitenspiegel wegklapt i.p.v. afbreekt. Deze kunststof beschermkappen hebben een exacte pasvorm en zijn vervaardigt van sterk en schokbestendig materiaal.
Direct leverbaar
SKU
CP103475
Aanbieding € 99,95 Normale prijs € 119,95
Bijna elke camper bezitter heeft wel eens een buitenspiegel van een camper kapot gereden. Dit komt met name omdat het overige verkeer geen rekening houdt met de erg uistekende buitenspiegels.

Middels deze Milenco beschermkappen voorkomt u dat de kwetsbare en zeer prijzige buitenspiegels van uw camper beschadigen en / of afbreken. Deze spiegelkappen zorgen ervoor dat bij een (spiegel)aanrijding de druk wordt verdeeld en de buitenspiegel wegklapt i.p.v. afbreekt. Deze kunststof beschermkappen hebben een exacte pasvorm en zijn vervaardigt van sterk en schokbestendig materiaal.

Tevens vallen de gekleurde spiegelkappen erg goed op zodat het overige verkeer de breedte van de spiegels vanaf nu wel op zal merken.

In Engeland worden deze gepatenteerde spiegelkappen verkocht onder de naam Mirror Guard en zijn daar al een groot succes.

De beschermkappen worden geleverd per set van twee.
Geschikt voor Fiat ducato, Citroen Jumper en Peugeot boxer 2006 - heden (X250) en na 2014- ( X290), Opel Movano 2022 - heden (X290) campers met lange arm spiegels

Kleur: Wit
Milenco 4268

Let op: De spiegelkappen mogen niet gereinigd worden met te agressieve reinigingsmiddelen dit tast de buitenlaag van het kunststof aan.

Meer informatie
Merk camper Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper, Opel Movano
Kleur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beschermkappen voor buitenspiegels Fiat, Citroen, Peugeot 2006 - heden camper wit lang Heavy Duty
Uw waardering