AQUA Logic Inline-C-Ultra Filterset navulling

AQUA Logic Inline-C-Ultra voor Veilig water, altijd en overal

Aqualogic filter navulling
Direct leverbaar
SKU
CP101531
€ 59,95
AQUA Logic Inline-C-Ultra voor Veilig water, altijd en overal
Het Inline waterfilter is zeer geschikt voor gebruik in de caravan, camper of plezierjacht. Vooral omdat dit filter een zeer lage drukval heeft. De AQUA Logic Inline-C-Ultra is een drinkwaterfilter dat bestaat uit Actieve-Kool in combinatie met Ultramembranen, in de vorm van zeer dunne rietjes. Het filter heeft de eigenschap om smaak, kleur en geurstoffen te adsorberen, waaronder chloor en andere chemicaliën. Hierdoor worden smaak en kwaliteit van drinkwater sterk verbetert. Daarnaast worden door de Ultra membranen micro-organismen afgevangen. Dit filter is goed voor de behandeling van drinkwater voor de tijdsduur van een jaar (of seizoen).

Uniek aan dit filter zijn de Ultra membranen. Deze geven een veel hogere bacteriereductie dan microfilters, terwijl toch de belangrijke mineralen behouden blijven.

Een bijzondere visie achter dit product is gelegen in de stichting waarbinnen dit filter is ontwikkeld. In opdracht van stichting IBOTA worden verschillende technische producten ontwikkeld en geproduceerd als onderdeel van een werkgelegenheid project in India. In dit project worden onderdelen van dit filter geproduceerd, waarmee kansarme mensen de mogelijkheid krijgen om een (technisch) vak te leren en zich zo te kunnen voorzien van eigen middelen van bestaan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AQUA Logic Inline-C-Ultra Filterset navulling
Uw waardering