Adapter recht slang naar steek 12mm Carbest

Adapter recht slang naar steek 12mm Carbest
Direct leverbaar
SKU
CP343016
€ 3,95
Adapter recht slang naar steek 12mm Carbest

Het insteekbare Carbest-verswaterbuissysteem van 12 mm biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele slangsystemen: De unieke Carbest-leiding voldoet aan de nieuwste en strengste drinkwater- en levensmiddelenrichtlijnen in Duitsland en Europa

De montage vindt plaats door het eenvoudig insteken van de buis in de Carbest-koppelingen, zonder schroeven, lijmen of lassen. De insteekverbinding is, indien nodig, te allen tijde los te maken en opnieuw te gebruiken.

De Carbest-leiding garandeert een dichtheid van 100% tot een druk van maximaal 12 bar bij 23°C. Bovendien is hij vorstbestendig. Vanwege zijn bijzondere materiaal Polytheleen is hij enorm ongevoelig voor mechanische beschadigingen. Met de Carbest-leiding kunnen bochten worden gelegd, zonder dat er knikken in de leiding ontstaan. Daarmee blijft altijd de volledige doorstroming van de leiding behouden. Zelfs bij de koppelingen blijft de volledige doorstroming behouden, omdat er geen traditionele en doorsnede verkleinende tules worden gebruikt.

Installatie zonder schoppunten voor optimale bescherming
Snelle montage
Incl. borgring
100% dicht tot een werkdruk van 12 bar (23°C)
Voedselveilig
Hoogwaardige afwerking

*Het watersysteem van Carbest is ideaal te combineren met het Uniquick watersysteem en Speedfit watersysteem
Meer informatie
Diameter 12 mm
Kleur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adapter recht slang naar steek 12mm Carbest
Uw waardering