3Gas+ Alarm. 12V gasalarm

Gas+ Alarm. Het kleinste professionele 12V gasalarm voor onder andere camper, caravan, boot en vakantiehuis.

Gemoedsrust tijdens uw vakantie, tijdens het slapen, voor u, uw kinderen, uw huisdieren. Wel zo belangrijk. Gassen zijn onbedoeld, gevaarlijk voor mens en dier op het moment van lekkage en storingen in apparatuur, cilinders of leidingen.

Let op: Een losse sensor dient altijd optioneel besteld te worden.

Direct leverbaar
SKU
CP101259
€ 79,00

Welkom bij CamperPassie.

Mail of bel ons voor meer informatie over dit product.

Uw specialist in camper accessoires.

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen boven de € 100,-

Gemoedsrust tijdens uw vakantie, tijdens het slapen, voor u, uw kinderen, uw huisdieren. Wel zo belangrijk. Gassen zijn onbedoeld, gevaarlijk voor mens en dier op het moment van lekkage en storingen in apparatuur, cilinders of leidingen.
Behalve onbedoelde situaties, worden gassen zoals Ether ook steeds vaker ingezet om mensen buiten bewustzijn te maken voor het plegen van overvallen.
Het 3Gas+ alarm is speciaal ontworpen om u te waarschuwen in al deze gevallen. Het 3Gas+ alarm is het nieuwste en meest innovatieve alarm welke door de dubbele sensor, geschikt is om zowel dalende als stijgende gassen waar te nemen.
Het 3Gas+ alarm is een zeer klein alarm, met een modern design welke past in ieder interieur.

Het 3Gas+ alarm detecteert alle volgende gassen:

LPG (zowel butaan/propaan) in geval van accidentele lekkage uit een apparaat, cilinder of leiding.
Koolmonoxide (CO) – wat kan worden opgewekt door een op gas werkend toestel dat niet correct wordt geventileerd of die onvoldoende toevoer van verse lucht voor het verbrandingsproces heeft.
Verdovende “knock-out” gassen zoals Ether – welke gebruikt worden bij overvallen, om slachtoffers buiten bewustzijn te maken.


De sensor is uiterst gevoelig, en waarschuwt voor zelfs de kleinste gasconcentraties. De werking van de sensor wordt gecontroleerd bij elke start-up, en de automatische kalibratie tests elke 40 seconden of de instelling nog klopt en wijzigt deze indien nodig. Licht en geluid signalen zorgen ervoor dat de gebruiker altijd zeker is van de werking.
Wanneer het 3Gas+ alarm een gasconcentratie in de omgevingslucht signaleert, gaat gedurende 40 seconden het vooralarm af. Indien tijdens het vooralarm de gasconcentratie gelijk blijft of meer wordt, wordt het alarm met een voortdurende alarmtoon ingeschakeld en blijft de rode led branden. Indien de gasconcentratie na het vooralarm is verdwenen, dan gaat het 3Gas+ alarm terug naar de stand-by stand.
Meer informatie
Kleur: - leeg -
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3Gas+ Alarm. 12V gasalarm
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!